1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes, doe ze in een kookpot met koud water en kook ze 10 min.
2
Snijd de courgette en de ontpitte paprika in kleine blokjes. Voeg er de gehalveerde kerstomaten, de gesnipperde lente-uitjes, de gehakte basilicumblaadjes, de olijven, de olie en de ratatouillekruiden aan toe. Schep er de uitgelekte aardappelblokjes bij, meng en breng verder op smaak.
3
Snijd 4 grote rechthoeken uit een rol bakpapier, plooi ze in 2 en verdeel de groenten over een brede centrale strook van elk stuk bakpapier.
4
Spoel de forellen onder koud water en dep ze droog. Kruid de binnenkant met zout en enkele draaien van de kruidenmolen ‘Lime Pepper’. Steek citroenschijfjes in de opening. Leg de forellen bovenop de groenten en sluit de papillotten. Bak ze 25 min. in de oven. (Of op de barbecue, maar wikkel elke papillot dan ook nog in een stuk aluminiumfolie).
5
Open en serveer: zo makkelijk maak je een volwaardig gerecht in een papillot. Het leven is toch mooi, neen?
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes, doe ze in een kookpot met koud water en kook ze 10 min.
2
Snijd de courgette en de ontpitte paprika in kleine blokjes. Voeg er de gehalveerde kerstomaten, de gesnipperde lente-uitjes, de gehakte basilicumblaadjes, de olijven, de olie en de ratatouillekruiden aan toe. Schep er de uitgelekte aardappelblokjes bij, meng en breng verder op smaak.
3
Snijd 4 grote rechthoeken uit een rol bakpapier, plooi ze in 2 en verdeel de groenten over een brede centrale strook van elk stuk bakpapier.
4
Spoel de forellen onder koud water en dep ze droog. Kruid de binnenkant met zout en enkele draaien van de kruidenmolen ‘Lime Pepper’. Steek citroenschijfjes in de opening. Leg de forellen bovenop de groenten en sluit de papillotten. Bak ze 25 min. in de oven. (Of op de barbecue, maar wikkel elke papillot dan ook nog in een stuk aluminiumfolie).
5
Open en serveer: zo makkelijk maak je een volwaardig gerecht in een papillot. Het leven is toch mooi, neen?