1
Snijd de biefstuk in reepjes en houd het vlees apart. Spoel en maak de paprika’s schoon, snijd ze in reepjes. Spoel de tomaten en snijd ze in blokjes. Pel en hak het teentje look fijn. Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
2
Verwarm de olijfolie in een pan en schroei de reepjes vlees aan. Roerbak gedurende 5 minuten en kruid met de fajita kruidenmengeling. Voeg de paprikareepjes, de ui, de look en de tomatenblokjes toe en laat alles op een zacht vuurtje ongeveer 5 minuten verder garen. Pers er een halve limoen over.
3
Verwarm de tortilla’s in een pan. Beleg ze met enkele blaadjes van de little gems, schik hierop de mengeling. Rol ze op en serveer ze met een beetje guacamole.
1
Snijd de biefstuk in reepjes en houd het vlees apart. Spoel en maak de paprika’s schoon, snijd ze in reepjes. Spoel de tomaten en snijd ze in blokjes. Pel en hak het teentje look fijn. Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
2
Verwarm de olijfolie in een pan en schroei de reepjes vlees aan. Roerbak gedurende 5 minuten en kruid met de fajita kruidenmengeling. Voeg de paprikareepjes, de ui, de look en de tomatenblokjes toe en laat alles op een zacht vuurtje ongeveer 5 minuten verder garen. Pers er een halve limoen over.
3
Verwarm de tortilla’s in een pan. Beleg ze met enkele blaadjes van de little gems, schik hierop de mengeling. Rol ze op en serveer ze met een beetje guacamole.