1
Snijd de tomaten, de paprika's, de ui en de aubergines in grote stukken. Voeg het geperste teentje knoflook en het ½ gehakte pepertje toe. Fruit de groenten 5 min in een grote pan met de olie. Kruid met espelettepeper, oregano, peper en zout.
2
Giet de tomatensaus bij in de pan, zet er het deksel op en laat 1 u op een zacht vuurtje sudderen.
3
Snijd de chorizo in plakjes en voeg aan de tomatensaus toe. Maak 4 nestjes in het mengsel en breek er telkens een ei in. Zet het deksel op de pan en laat 10 min op een zacht vuurtje garen.
4
Bestrooi met korianderblaadjes en serveer meteen met brood. Geef er de zure room apart bij.
1
Snijd de tomaten, de paprika's, de ui en de aubergines in grote stukken. Voeg het geperste teentje knoflook en het ½ gehakte pepertje toe. Fruit de groenten 5 min in een grote pan met de olie. Kruid met espelettepeper, oregano, peper en zout.
2
Giet de tomatensaus bij in de pan, zet er het deksel op en laat 1 u op een zacht vuurtje sudderen.
3
Snijd de chorizo in plakjes en voeg aan de tomatensaus toe. Maak 4 nestjes in het mengsel en breek er telkens een ei in. Zet het deksel op de pan en laat 10 min op een zacht vuurtje garen.
4
Bestrooi met korianderblaadjes en serveer meteen met brood. Geef er de zure room apart bij.