ā­ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! šŸŽ‰Naar de selectie >

Recept zoekresultatenEasy chili con carne
Delhaize logo
  • Easy chili con carne
    B

Easy chili con carne

Easy chili con carneB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
4 porties
  • 400 g gekruid varken-rundsgehakt
  • 1 ui
  • 1 zakje (van 600g) spaghettigroenten
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 blik (400 g) rode bonen in chilisaus
  • 500 g passata
  • 780 g tomato frito
  • 4 el olijfolie
  • 1 zakje chili con carne-kruiden
  • peper
  • zout
  • 400 g gekruid varken-rundsgehakt
  • 1 ui
  • 1 zakje (van 600g) spaghettigroenten
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 blik (400 g) rode bonen in chilisaus
  • 500 g passata
  • 780 g tomato frito
  • 4 el olijfolie
  • 1 zakje chili con carne-kruiden
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min. + 2 u kooktijd
1
Fruit de gehakte ui en het vlees in een grote stoofpan met de olijfolie en roer het gehakt regelmatig los met een spatel. Voeg de spaghettigroenten en de kruidenmix toe, fruit 2 min. op een vrij hoog vuur en schep er de passata en de tomatensaus bij. Spoel de brikjes met een beetje water en giet het in de stoofpan. Zet het deksel op de pan en laat 1 u 15 min. op een heel zacht vuurtje pruttelen. Meng intussen af en toe.
2
Voeg de mais toe, samen met de gespoelde en uitgelekte rode bonen, en laat nog 15 min. koken. Breng verder op smaak en dien heel warm op. Geef er (naar keuze) witte rijst bij, zure room, geplette avocadoā€™s, gesnipperde lente-uitjes, geraspte cheddar ...
1
Fruit de gehakte ui en het vlees in een grote stoofpan met de olijfolie en roer het gehakt regelmatig los met een spatel. Voeg de spaghettigroenten en de kruidenmix toe, fruit 2 min. op een vrij hoog vuur en schep er de passata en de tomatensaus bij. Spoel de brikjes met een beetje water en giet het in de stoofpan. Zet het deksel op de pan en laat 1 u 15 min. op een heel zacht vuurtje pruttelen. Meng intussen af en toe.
2
Voeg de mais toe, samen met de gespoelde en uitgelekte rode bonen, en laat nog 15 min. koken. Breng verder op smaak en dien heel warm op. Geef er (naar keuze) witte rijst bij, zure room, geplette avocadoā€™s, gesnipperde lente-uitjes, geraspte cheddar ...
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 94 kcal - Vetten: 4,6 g - Koolhydraten: 7,3 g - Vezels: 2,4 g - Eiwitten: 4,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediĆ«nten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ā€˜Maten en gewichtenā€™ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge HygiĆ«neraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediĆ«nten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 94 kcal - Vetten: 4,6 g - Koolhydraten: 7,3 g - Vezels: 2,4 g - Eiwitten: 4,7 g
Gluten vrij
Vlees - minder dan 3ā‚¬
Hoofdgerecht