1
Kook de wilde rijst en de quinoa afzonderlijk. Rehydrateer de bulgur. Laat uitlekken. Meng de kurkuma, de komijn, het korianderpoeder, de kruidnagel en een beetje zout in de mengeling van 4 oliën om een deeg te vormen. Giet deze op de granen en de warme quinoa. Meng alles. Hou warm 'au bain-marie'.
2
Leg de pepers en de paprika op een gietijzeren grill en laat alle kanten zwart worden. Verpak in een diepvrieszak en laat afkoelen. Verwijder de steel, het vel en de zaden, en snijd het vlees fijn.
3
Verwijder het darmkanaal van de garnalen.
4
Hak de look fijn. Stamp de korianderzaden fijn. Giet de boter in een grote pan en bak de look, de pepers en de paprika op een middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe, voeg zout toe en bak nog 10 min. Roer de garnalen regelmatig.
5
Op het bord: voeg verse koriander toe aan de garnalen en serveer met de mengeling van granen.
1
Kook de wilde rijst en de quinoa afzonderlijk. Rehydrateer de bulgur. Laat uitlekken. Meng de kurkuma, de komijn, het korianderpoeder, de kruidnagel en een beetje zout in de mengeling van 4 oliën om een deeg te vormen. Giet deze op de granen en de warme quinoa. Meng alles. Hou warm 'au bain-marie'.
2
Leg de pepers en de paprika op een gietijzeren grill en laat alle kanten zwart worden. Verpak in een diepvrieszak en laat afkoelen. Verwijder de steel, het vel en de zaden, en snijd het vlees fijn.
3
Verwijder het darmkanaal van de garnalen.
4
Hak de look fijn. Stamp de korianderzaden fijn. Giet de boter in een grote pan en bak de look, de pepers en de paprika op een middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe, voeg zout toe en bak nog 10 min. Roer de garnalen regelmatig.
5
Op het bord: voeg verse koriander toe aan de garnalen en serveer met de mengeling van granen.