1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Schrob de wortelen met een groenteborstel onder stromend water. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Overgiet ze met de knoflookolie en leg er de rozemarijn, de jeneverbessen, de steranijs en de kruidnagels bij. Kruid met fleur de sel en madraskerriepoeder. Dek de schaal af met een deksel of aluminiumfolie.
3
Laat de wortelen 30 minuten garen in de voorverwarmde oven. Haal het deksel weg en laat nog 15 minuten verder garen.
4
Serveer de wortelen met zelfgemaakte ketchup, de sjalotten, het bieslook en de cottagecheese.
5
Vul ze eventueel op als een curryworst speciaal. Werk af met versgemalen peper en fleur de sel.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Schrob de wortelen met een groenteborstel onder stromend water. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Overgiet ze met de knoflookolie en leg er de rozemarijn, de jeneverbessen, de steranijs en de kruidnagels bij. Kruid met fleur de sel en madraskerriepoeder. Dek de schaal af met een deksel of aluminiumfolie.
3
Laat de wortelen 30 minuten garen in de voorverwarmde oven. Haal het deksel weg en laat nog 15 minuten verder garen.
4
Serveer de wortelen met zelfgemaakte ketchup, de sjalotten, het bieslook en de cottagecheese.
5
Vul ze eventueel op als een curryworst speciaal. Werk af met versgemalen peper en fleur de sel.