1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem met 8 cl water en de olie. Voeg 1 afgestreken kl zout toe en alle zaden. Meng tot een homogeen en dik deeg (giet er een beetje water bij als het niet soepel genoeg is). Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier heel fijn uit met een deegrol.
2
Leg alles op een bakplaat, verwijder het bovenste bakpapier en snijd het deeg in vierkante stukken, zonder ze van elkaar los te maken. Schuif 25 min. in de oven. Maak de crackers van elkaar los en laat ze op een rooster afkoelen.
3
Plet de avocado’s met citroensap, kruid met peper en zout en verdeel over de crackers. Voeg de licht verkruimelde forelfilets toe, de gesnipperde lente-uitjes, basilicum en granaatappelpitjes.
4
Serveer met citroenpartjes.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem met 8 cl water en de olie. Voeg 1 afgestreken kl zout toe en alle zaden. Meng tot een homogeen en dik deeg (giet er een beetje water bij als het niet soepel genoeg is). Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier heel fijn uit met een deegrol.
2
Leg alles op een bakplaat, verwijder het bovenste bakpapier en snijd het deeg in vierkante stukken, zonder ze van elkaar los te maken. Schuif 25 min. in de oven. Maak de crackers van elkaar los en laat ze op een rooster afkoelen.
3
Plet de avocado’s met citroensap, kruid met peper en zout en verdeel over de crackers. Voeg de licht verkruimelde forelfilets toe, de gesnipperde lente-uitjes, basilicum en granaatappelpitjes.
4
Serveer met citroenpartjes.