Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenTagliata op Florentijnse wijze
Delhaize logo
  • Tagliata op Florentijnse wijze
    A

Tagliata op Florentijnse wijze

Tagliata op Florentijnse wijzeA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g jonge spinaziescheuten
  • 400 g rumsteak
  • 50 g rucola
  • 100 g parmezaanschilfers
  • 125 ml balsamicoazijn
  • 4 el pijnboompitten
  • 250 g penne
  • 4 e.l. olijfolie
  • 300 g trostomaten
  • 1/2 el boter
  • peper
  • zout
  • 200 g jonge spinaziescheuten
  • 400 g rumsteak
  • 50 g rucola
  • 100 g parmezaanschilfers
  • 125 ml balsamicoazijn
  • 4 el pijnboompitten
  • 250 g penne
  • 4 e.l. olijfolie
  • 300 g trostomaten
  • 1/2 el boter
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Kruid de steak met peper en schroei hem dicht in een hete pan met olijfolie (± 5 min.). Laat rusten.
2
Laat de balsamicoazijn inkoken tot siroop.
3
Kook de pasta al dente, laat afkoelen en vermeng met de olijfolie, de in stukjes gesneden tomaten en de rucola. Kruid met peper en zout.
4
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan.
5
Kruid het vlees met zout en snij het in sneetjes; dien op met de rucola, de spinazie en de pastasalade. Werk af met olijfolie, parmezaanschilfers, siroop en pijnboompitten.
1
Kruid de steak met peper en schroei hem dicht in een hete pan met olijfolie (± 5 min.). Laat rusten.
2
Laat de balsamicoazijn inkoken tot siroop.
3
Kook de pasta al dente, laat afkoelen en vermeng met de olijfolie, de in stukjes gesneden tomaten en de rucola. Kruid met peper en zout.
4
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan.
5
Kruid het vlees met zout en snij het in sneetjes; dien op met de rucola, de spinazie en de pastasalade. Werk af met olijfolie, parmezaanschilfers, siroop en pijnboompitten.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 647; energie (kCal): 154; vetten (g): 6,9; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 13,1; suikers (g): 3,3; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 720,41
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 647; energie (kCal): 154; vetten (g): 6,9; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 13,1; suikers (g): 3,3; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 720,41
Italiaans
Vaderdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht