Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenCordon bleu met Marsala
Delhaize logo
  • Cordon bleu met Marsala
    D

Cordon bleu met Marsala

Cordon bleu met MarsalaD
Gemiddeld
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el boter
  • peper
  • zout
  • 4 kalfslapjes van 150 g
  • 8 pakjes mozzarella
  • 4 sneetjes Italiaanse rauwe ham
  • 10 cl Marsala
  • 1 e.l. olijfolie
  • 6 blaadjes salie
  • 2 kl express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 1 el boter
  • peper
  • zout
  • 4 kalfslapjes van 150 g
  • 8 pakjes mozzarella
  • 4 sneetjes Italiaanse rauwe ham
  • 10 cl Marsala
  • 1 e.l. olijfolie
  • 6 blaadjes salie
  • 2 kl express bindmiddel voor bruine sauzen

Begin met koken

: 25 min.
1
Sla de kalfssneetjes plat met een vleeshamer of plet ze met een deegrol. Kruid ze met peper en zout, draai ze om. Leg 1 sneetje ham en 2 plakjes kaas op elk sneetje, doe dit op één helft. Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
2
Smelt de olie en de boter in een kleine pan en bak de cordon bleu’s goudbruin langs beide zijden. Bestrooi met de gehakte salie.
3
Neem het vlees uit de pan, giet er de Marsala in, roer de bakresten los en laat 1 min op hevig vuur inkoken. Bestrooi met het bindmiddel en roer met de garde.
4
Filter de saus en giet ze opnieuw in de pan. Leg er de cordon bleu’s in (met het vrijgekomen vocht) en dek af. Laat nog 5 min sudderen.
5
Serveer heel warm met verse pasta en een groene groente zoals asperges, sperziebonen, enz.
1
Sla de kalfssneetjes plat met een vleeshamer of plet ze met een deegrol. Kruid ze met peper en zout, draai ze om. Leg 1 sneetje ham en 2 plakjes kaas op elk sneetje, doe dit op één helft. Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
2
Smelt de olie en de boter in een kleine pan en bak de cordon bleu’s goudbruin langs beide zijden. Bestrooi met de gehakte salie.
3
Neem het vlees uit de pan, giet er de Marsala in, roer de bakresten los en laat 1 min op hevig vuur inkoken. Bestrooi met het bindmiddel en roer met de garde.
4
Filter de saus en giet ze opnieuw in de pan. Leg er de cordon bleu’s in (met het vrijgekomen vocht) en dek af. Laat nog 5 min sudderen.
5
Serveer heel warm met verse pasta en een groene groente zoals asperges, sperziebonen, enz.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 894; energie (kCal): 215; vetten (g): 14,2; verzadigde vetten (g): 8,4; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,3; eiwitten (g): 17,1; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 889,67
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 894; energie (kCal): 215; vetten (g): 14,2; verzadigde vetten (g): 8,4; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,3; eiwitten (g): 17,1; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 889,67
Italiaans
Kids,Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kalfsfricassee
Delhaize Kalfsfricassee
2 × +/- 550 gr
+/-€
10
22
Mozzarella | Cucina
Galbani Mozzarella | Cucina
2 × 400 gr
4
99
Ham | Superano | Sneden
Grega Ham | Superano | Sneden
80 gr
2de tegen -50%
3
99
Marsala Dolce
Florio Marsala Dolce
75 cl
8
39
Kruiden | Salie
Santa Maria Kruiden | Salie
3 × 11 gr
-10% voor 3
2
95
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
Maizena Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
2
29

Reeds in je keuken

Melkerijboter
Delhaize Melkerijboter
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Kruiden | Peper | Smaakvol
Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
-10% voor 3
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
+/-€53,94