Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenFarfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata
Delhaize logo
  • Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata
    B

Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata

Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolataB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g farfalle
  • 340 g tomatensaus
  • 8 chipolata's
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • 100 g geraspte parmezaanse kaas
  • peper
  • zout
  • 250 g farfalle
  • 340 g tomatensaus
  • 8 chipolata's
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • 100 g geraspte parmezaanse kaas
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min
1
Kook de pasta al dente in gezouten water (± 7 min). Zet hem opzij, maar hou warm.
2
Snijd de chipolata’s in stukjes en bak die in de pan met de olijfolie. Voeg peper en zout toe.
3
Maak de tomatensaus warm en voeg er de pasta en de stukjes chipolata aan toe.
4
Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.
1
Kook de pasta al dente in gezouten water (± 7 min). Zet hem opzij, maar hou warm.
2
Snijd de chipolata’s in stukjes en bak die in de pan met de olijfolie. Voeg peper en zout toe.
3
Maak de tomatensaus warm en voeg er de pasta en de stukjes chipolata aan toe.
4
Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 806; energie (kCal): 193; vetten (g): 10,8; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 13,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 1; eiwitten (g): 11,1; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 756,56
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 806; energie (kCal): 193; vetten (g): 10,8; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 13,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 1; eiwitten (g): 11,1; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 756,56
Italiaans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pasta | Farfalle
Delhaize Pasta | Farfalle
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Bolognaise extra
Manna Bolognaise extra
355 gr
2de tegen -50%
2
95
Chipolota | Kip | Bio
Delhaize Chipolota | Kip | Bio
2 × +/- 350 gr
Bio
    +/-€
    7
    00
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35
    Parmigiano reggiano | BOB
    Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    49

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    +/-€23,84