1
Snijd de geschilde wortelen, de sluimererwten, de minimais en de aspergepunten fijn. Verwijder de steeltjes van de champignons. Houd apart.
2
Hak de ui en de gember fijn. Snijd de citroengrasstengel in de lengte door en snijd de ontpitte rode peper in fijne plakjes. Fruit alles 2 min op een matig vuurtje, in een stoofpan met de olie. Voeg het water, het bouillonblokje en de misopasta toe. Breng aan de kook, voeg de groenten toe en laat 2 min pruttelen.
3
Klop de eieren los in een karafje. Haal het citroengras uit de soep, voeg de sojasaus toe en laat de stoofpan op een zacht vuurtje staan. Meng de soep krachtig met een garde, tot ze als het ware kolkt. Giet er voorzichtig de eieren in: ze stollen onmiddellijk tot filamenten.
4
Voeg de gesnipperde lente-uien toe, bestrooi met sesamzaadjes en dien heet op.
1
Snijd de geschilde wortelen, de sluimererwten, de minimais en de aspergepunten fijn. Verwijder de steeltjes van de champignons. Houd apart.
2
Hak de ui en de gember fijn. Snijd de citroengrasstengel in de lengte door en snijd de ontpitte rode peper in fijne plakjes. Fruit alles 2 min op een matig vuurtje, in een stoofpan met de olie. Voeg het water, het bouillonblokje en de misopasta toe. Breng aan de kook, voeg de groenten toe en laat 2 min pruttelen.
3
Klop de eieren los in een karafje. Haal het citroengras uit de soep, voeg de sojasaus toe en laat de stoofpan op een zacht vuurtje staan. Meng de soep krachtig met een garde, tot ze als het ware kolkt. Giet er voorzichtig de eieren in: ze stollen onmiddellijk tot filamenten.
4
Voeg de gesnipperde lente-uien toe, bestrooi met sesamzaadjes en dien heet op.