1
Meng de suiker, de azijn en 2 dl water in een kleine slakom. Snijd de radijzen en de rode ui met de mandoline in fijne schijfjes. Snipper de ontpitte rode peper fijn. Schep alles in de slakom, meng en laat 30 min. in de koelkast rusten.
2
Klop, boven een slakom, de pitjes uit ½ granaatappel en houd ze apart. Pers het sap uit de andere helft (gebruik een citruspers en draai de punt naar alle kanten) en giet het in een kom. Voeg het rodebietensap toe, het sap van de halve citroen, een beetje fijngeraspte citroenzeste en 4 el verdunde azijn (uit de slakom met de pickles).
3
Pluk de blaadjes van de koriander en verdeel ze over de borden (of dresseer ze op een grote dienschotel). Leg er de 2 zalmsoorten bovenop en kruid de rauwe zalm lichtjes met zout. Verdeel de radijsschijfjes, de rode ui en de rode peper over de zalm, bestrooi met granaatappelpitjes, druppel er wat dressing over en serveer.
1
Meng de suiker, de azijn en 2 dl water in een kleine slakom. Snijd de radijzen en de rode ui met de mandoline in fijne schijfjes. Snipper de ontpitte rode peper fijn. Schep alles in de slakom, meng en laat 30 min. in de koelkast rusten.
2
Klop, boven een slakom, de pitjes uit ½ granaatappel en houd ze apart. Pers het sap uit de andere helft (gebruik een citruspers en draai de punt naar alle kanten) en giet het in een kom. Voeg het rodebietensap toe, het sap van de halve citroen, een beetje fijngeraspte citroenzeste en 4 el verdunde azijn (uit de slakom met de pickles).
3
Pluk de blaadjes van de koriander en verdeel ze over de borden (of dresseer ze op een grote dienschotel). Leg er de 2 zalmsoorten bovenop en kruid de rauwe zalm lichtjes met zout. Verdeel de radijsschijfjes, de rode ui en de rode peper over de zalm, bestrooi met granaatappelpitjes, druppel er wat dressing over en serveer.