1
Maak de karamel: doe de suiker en een beetje water in een steelpannetje op een zacht vuur, laat smelten en karamelliseren. Haal het steelpannetje van het vuur, voeg de boter en een snufje fleur de sel toe en meng. Voeg nadien de room toe, meng opnieuw en laat helemaal afkoelen en bewaar koel.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Klop met de garde de eieren en de rietsuiker op. Voeg de gezouten boter, de geraspte kokos, de bloem, de zeste en het sap van de citroen, het bakpoeder en de geraspte knolselder toe.
4
Smeer een bakvorm van 22 cm diameter in met boter. Giet het deeg over in de bakvorm. Bak in de oven gedurende ± 40 min. Laat afkoelen op een rooster.
1
Maak de karamel: doe de suiker en een beetje water in een steelpannetje op een zacht vuur, laat smelten en karamelliseren. Haal het steelpannetje van het vuur, voeg de boter en een snufje fleur de sel toe en meng. Voeg nadien de room toe, meng opnieuw en laat helemaal afkoelen en bewaar koel.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Klop met de garde de eieren en de rietsuiker op. Voeg de gezouten boter, de geraspte kokos, de bloem, de zeste en het sap van de citroen, het bakpoeder en de geraspte knolselder toe.
4
Smeer een bakvorm van 22 cm diameter in met boter. Giet het deeg over in de bakvorm. Bak in de oven gedurende ± 40 min. Laat afkoelen op een rooster.