1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
3
Doe ze met de spekreepjes in een een grote braadpan met 1 el olijfolie.
4
Voeg de tijm toe en fruit op een vrij hoog vuur tot de spekreepjes bruingebakken zijn.
5
Doe de bloem in een grote kom.
6
Voeg de eieren, de melk en 5 cl olijfolie toe.
7
Meng met de garde tot een glad beslag.
8
Kruid met peper en een beetje zout.
9
Doe het spek en de courgettes bij het beslag, en ook de in blokjes gesneden geitenkaas.
10
Meng en giet in een met bakpapier beklede cakevorm.
12
Laat afkoelen en snijd in sneetjes.
13
Neem ze mee, verpakt in aluminiumfolie of boterhampapier.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
3
Doe ze met de spekreepjes in een een grote braadpan met 1 el olijfolie.
4
Voeg de tijm toe en fruit op een vrij hoog vuur tot de spekreepjes bruingebakken zijn.
5
Doe de bloem in een grote kom.
6
Voeg de eieren, de melk en 5 cl olijfolie toe.
7
Meng met de garde tot een glad beslag.
8
Kruid met peper en een beetje zout.
9
Doe het spek en de courgettes bij het beslag, en ook de in blokjes gesneden geitenkaas.
10
Meng en giet in een met bakpapier beklede cakevorm.
12
Laat afkoelen en snijd in sneetjes.
13
Neem ze mee, verpakt in aluminiumfolie of boterhampapier.