1
Fruit de fijngesnipperde uien 5 min. op een zacht vuurtje in een sauteerpan, met de olijfolie, de geriste oregano, tijm en rozemarijn. Voeg de tomatenblokjes, het tomatenconcentraat en de suiker toe. Laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Laat de pesto uitlekken en meng 2 el van het meest compacte deel met het gehakt. Vorm balletjes (van de grootte van een pingpongbal), leg ze naast elkaar in de saus, zet het deksel op de pan en laat nog ± 15 min. sudderen. Breng verder op smaak.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Controleer of de balletjes gaar zijn door er eentje in 2 te snijden: ze moeten naargelang hun grootte misschien iets langer koken.
4
Giet de spaghetti af en serveer ze met de saus met balletjes. Werk de borden af met basilicumblaadjes en vergeet de geraspte parmigiano niet. Nog een paar druppeltjes tabasco voor de liefhebbers en ... klaar!
1
Fruit de fijngesnipperde uien 5 min. op een zacht vuurtje in een sauteerpan, met de olijfolie, de geriste oregano, tijm en rozemarijn. Voeg de tomatenblokjes, het tomatenconcentraat en de suiker toe. Laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Laat de pesto uitlekken en meng 2 el van het meest compacte deel met het gehakt. Vorm balletjes (van de grootte van een pingpongbal), leg ze naast elkaar in de saus, zet het deksel op de pan en laat nog ± 15 min. sudderen. Breng verder op smaak.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Controleer of de balletjes gaar zijn door er eentje in 2 te snijden: ze moeten naargelang hun grootte misschien iets langer koken.
4
Giet de spaghetti af en serveer ze met de saus met balletjes. Werk de borden af met basilicumblaadjes en vergeet de geraspte parmigiano niet. Nog een paar druppeltjes tabasco voor de liefhebbers en ... klaar!