1
Snipper de uien en fruit ze 15 min. op een zacht vuurtje, in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg de balsamicoazijn en de suiker toe en fruit de uien nog 5 min. tot ze goudbruin en zacht zijn.
2
Snipper de champignons en fruit ze in een kleine braadpan met 1 el olijfolie.
3
Meng de mayonaise en de mosterd. Gril de broodjes in een braadpan, enkel aan de kant van het kruim. Maak de slablaadjes los.
4
Verwarm een braadpan op een matig vuurtje, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de burgers in met olijfolie en schroei ze 2 à 3 min. aan één kant dicht. Draai ze om en bedek ze met de sneetjes raclettekaas. Zet het deksel op de pan en bak nog 2 min. op een zacht vuurtje.
5
Monteer de hamburgers naar eigen smaak, met gekaramelliseerde uien, champignons, slablaadjes, augurkplakjes en saus.
1
Snipper de uien en fruit ze 15 min. op een zacht vuurtje, in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg de balsamicoazijn en de suiker toe en fruit de uien nog 5 min. tot ze goudbruin en zacht zijn.
2
Snipper de champignons en fruit ze in een kleine braadpan met 1 el olijfolie.
3
Meng de mayonaise en de mosterd. Gril de broodjes in een braadpan, enkel aan de kant van het kruim. Maak de slablaadjes los.
4
Verwarm een braadpan op een matig vuurtje, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de burgers in met olijfolie en schroei ze 2 à 3 min. aan één kant dicht. Draai ze om en bedek ze met de sneetjes raclettekaas. Zet het deksel op de pan en bak nog 2 min. op een zacht vuurtje.
5
Monteer de hamburgers naar eigen smaak, met gekaramelliseerde uien, champignons, slablaadjes, augurkplakjes en saus.