⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenBurgers met risotto van bulgur en quinoa met worteltjes 
Delhaize logo
  • Burgers met risotto van bulgur en quinoa met worteltjes 

Burgers met risotto van bulgur en quinoa met worteltjes 

Burgers met risotto van bulgur en quinoa met worteltjes 
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 Butchers’ Burger Limousin
  • 600 g wortelen
  • 2 uien
  • 2 takjes tijm
  • 320 g biologische bulgur en quinoa
  • 8 dl water
  • 5 el olijfolie
  • 2 blokjes vetarme kippenbouillon
  • 2 kl ras el hanout
  • Peper
  • zout
  • 4 Butchers’ Burger Limousin
  • 600 g wortelen
  • 2 uien
  • 2 takjes tijm
  • 320 g biologische bulgur en quinoa
  • 8 dl water
  • 5 el olijfolie
  • 2 blokjes vetarme kippenbouillon
  • 2 kl ras el hanout
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Snipper de uien en fruit ze op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met 4 el olijfolie en de ras el hanout. Snijd de wortelen in halve rondjes en doe ze in de cocotte. Roer 2 min. en voeg dan de mix van bulgur en quinoa toe. Roer 1 min., giet het warme water erbij en breng aan de kook. Voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe. Laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje, zonder deksel. 
2
Doe ondertussen de rest van de olijfolie in een grote pan en braad de burgers op een matig vuur, samen met de tijmblaadjes. Laat het vlees verder garen afhankelijk van je eigen voorkeur en kruid naar wens. 
3
Serveer de burgers samen met de risotto. Dien eventueel op met een slaatje en/of garneer met platte peterselie. 
1
Snipper de uien en fruit ze op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met 4 el olijfolie en de ras el hanout. Snijd de wortelen in halve rondjes en doe ze in de cocotte. Roer 2 min. en voeg dan de mix van bulgur en quinoa toe. Roer 1 min., giet het warme water erbij en breng aan de kook. Voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe. Laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje, zonder deksel. 
2
Doe ondertussen de rest van de olijfolie in een grote pan en braad de burgers op een matig vuur, samen met de tijmblaadjes. Laat het vlees verder garen afhankelijk van je eigen voorkeur en kruid naar wens. 
3
Serveer de burgers samen met de risotto. Dien eventueel op met een slaatje en/of garneer met platte peterselie. 
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 411/98 ; Vetten (g): 3,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,9 ; Koolhydraten (g): 9,2 ; Suikers (g): 1,7 ; Vezels (g): 1,8 ; Eiwitten (g): 5,8 ; Zout (g): 0,7 ; Energie (kcal per portie): 690 ; Nutri-score: B

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 411/98 ; Vetten (g): 3,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,9 ; Koolhydraten (g): 9,2 ; Suikers (g): 1,7 ; Vezels (g): 1,8 ; Eiwitten (g): 5,8 ; Zout (g): 0,7 ; Energie (kcal per portie): 690 ; Nutri-score: B
Lactose vrij
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rundvlees
4

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Wortelen | Fijn
Delhaize Wortelen | Fijn
2 × 500 gr
1
99
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Quinoa | Bio | Kookbuiltje
Bosto Quinoa | Bio | Kookbuiltje
2 × 4 x 75 gr
Bio
    4
    99
    Bouillon| Kip
    Fundo Bouillon| Kip
    46,5 cl
    2de tegen -50%
    4
    69
    Santa Maria | Ras El Hanout
    Santa Maria Santa Maria | Ras El Hanout
    35 gr
    4
    29

    Reeds in je keuken

    Gesneden ajuinen
    Delhaize Gesneden ajuinen
    600 gr
    • frozen.external.af58c8a6.svg
    1
    45
    Mineraalwater | Niet bruisend | PET
    Contrex Mineraalwater | Niet bruisend | PET
    6 x 1 l
    2+1 gratis
    4
    69
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    €24,43