1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de krieltjes in 2, meng ze in een heel grote schaal met 30 g Solo ‘Bakken en braden’ in blokjes en schuif in de oven.
2
Hak het brood en de peterselie met een mes. Schroei de lamskronen op een hoog vuur kort rondom dicht, in een braadpan met 30 g gesmolten Solo ‘Bakken en braden’. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en fruit gedurende 1 min. de geperste teentjes knoflook, het brood en de peterselie in dezelfde pan.
3
Haal de schaal uit de oven en meng de krieltjes om ze volledig met Solo te omhullen. Bestrooi ze met fleur de sel en tijm. Voeg de lamskronen toe en smeer ze in met een mengsel van mosterd op oude wijze en witte wijn. Bedek met de crumble en bak 20 à 25 min. in de oven (naar eigen smaak en naargelang de dikte van het vlees).
4
Kort de groene asperges in en kook ze, naargelang hun dikte, 2 à 4 min. in kokend gezouten water. Laat ze in ijskoud water schrikken, laat ze uitlekken en dep ze droog. Smeer ze in met gesmolten Solo ‘Gourmet’ en gril ze op een vrij hoog vuur op een grill. Kruid met peper en zout.
5
Laat het vlees 5 min. onder aluminiumfolie rusten en snijd het in sneetjes. Serveer met de krieltjes en de asperges en geef er een grote groene salade bij.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de krieltjes in 2, meng ze in een heel grote schaal met 30 g Solo ‘Bakken en braden’ in blokjes en schuif in de oven.
2
Hak het brood en de peterselie met een mes. Schroei de lamskronen op een hoog vuur kort rondom dicht, in een braadpan met 30 g gesmolten Solo ‘Bakken en braden’. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en fruit gedurende 1 min. de geperste teentjes knoflook, het brood en de peterselie in dezelfde pan.
3
Haal de schaal uit de oven en meng de krieltjes om ze volledig met Solo te omhullen. Bestrooi ze met fleur de sel en tijm. Voeg de lamskronen toe en smeer ze in met een mengsel van mosterd op oude wijze en witte wijn. Bedek met de crumble en bak 20 à 25 min. in de oven (naar eigen smaak en naargelang de dikte van het vlees).
4
Kort de groene asperges in en kook ze, naargelang hun dikte, 2 à 4 min. in kokend gezouten water. Laat ze in ijskoud water schrikken, laat ze uitlekken en dep ze droog. Smeer ze in met gesmolten Solo ‘Gourmet’ en gril ze op een vrij hoog vuur op een grill. Kruid met peper en zout.
5
Laat het vlees 5 min. onder aluminiumfolie rusten en snijd het in sneetjes. Serveer met de krieltjes en de asperges en geef er een grote groene salade bij.