1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de uiteinden van de asperges, schil ze en snijd in hele fijne schuine plakjes.
3
Zet een pan op het vuur met de olijfolie en bak de asperges er even in op. Kruid met zwarte peper van de molen en zout. Let op, de asperges moeten niet helemaal gaar zijn, ze garen verder in de oven.
4
Hak de waterkers grof en meng met de asperges.
5
Bedek een quichevorm met bakpapier en leg daarop het kruimeldeeg.
6
Vul de quiche met de asperge-waterkersvulling. Leg het zalmhaasje erbovenop.
7
Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout, en overgiet er de groenten mee.
8
Schik de eidooier op de groenten en bak de quiche in de oven gedurende 25 à 30 minuten. Haal de quiche uit de oven en bestrooi met grof zeezout.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de uiteinden van de asperges, schil ze en snijd in hele fijne schuine plakjes.
3
Zet een pan op het vuur met de olijfolie en bak de asperges er even in op. Kruid met zwarte peper van de molen en zout. Let op, de asperges moeten niet helemaal gaar zijn, ze garen verder in de oven.
4
Hak de waterkers grof en meng met de asperges.
5
Bedek een quichevorm met bakpapier en leg daarop het kruimeldeeg.
6
Vul de quiche met de asperge-waterkersvulling. Leg het zalmhaasje erbovenop.
7
Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout, en overgiet er de groenten mee.
8
Schik de eidooier op de groenten en bak de quiche in de oven gedurende 25 à 30 minuten. Haal de quiche uit de oven en bestrooi met grof zeezout.