Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKlassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
Delhaize logo
  • Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
    D

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucolaD
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g carpaccio
  • 40 g rucola
  • 40 g geschaafde Parmezaanse kaas
  • zwarte peper
  • 4 e.l. olijfolie
  • grof zeezout
  • 300 g carpaccio
  • 40 g rucola
  • 40 g geschaafde Parmezaanse kaas
  • zwarte peper
  • 4 e.l. olijfolie
  • grof zeezout

Begin met koken

: 15 min
1
Schik de plakjes rundvlees op een plat bord.
2
Kruid met zwarte peper van de molen en besprenkel met olijfolie.
3
Schik er enkele takjes rucola op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
1
Schik de plakjes rundvlees op een plat bord.
2
Kruid met zwarte peper van de molen en besprenkel met olijfolie.
3
Schik er enkele takjes rucola op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1153; energie (kCal): 278; vetten (g): 22,7; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 0,8; suikers (g): 0,3; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 17,6; zout (g): 2,9. Energie (kcal/portie): 308,02
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1153; energie (kCal): 278; vetten (g): 22,7; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 0,8; suikers (g): 0,3; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 17,6; zout (g): 2,9. Energie (kcal/portie): 308,02
Italiaans
Gluten vrij
Brunch
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Carpaccio
300 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rucola | Rode biet
Delhaize Rucola | Rode biet
75 gr
1
79
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Smaakvol
Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
-10% voor 3
4
29
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Zeezout | Grof | Grijs
Delhaize Zeezout | Grof | Grijs
1 kg
1
99
Totaal:
€4,28