1
Giet 30 cl water in een steelpan. Voeg de suiker toe, de gember, het gespleten en geschraapte vanillestokje, de kruidnagels, het kaneelstokje en een lange sliert van de schil van de sinaasappel. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
2
Verwijder het kroontje van de aardbeien, snij de vruchten in stukken. Voeg ze, evenals de frambozen, aan de kokende siroop toe. Neem meteen van het vuur en doe er de Banyuls bij. Laat afkoelen, plaats dan in de koelkast.
3
Verwijder de sinaasappelschil, het vanille- en het kaneelstokje. Serveer goed koel, afgewerkt met munt.
1
Giet 30 cl water in een steelpan. Voeg de suiker toe, de gember, het gespleten en geschraapte vanillestokje, de kruidnagels, het kaneelstokje en een lange sliert van de schil van de sinaasappel. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
2
Verwijder het kroontje van de aardbeien, snij de vruchten in stukken. Voeg ze, evenals de frambozen, aan de kokende siroop toe. Neem meteen van het vuur en doe er de Banyuls bij. Laat afkoelen, plaats dan in de koelkast.
3
Verwijder de sinaasappelschil, het vanille- en het kaneelstokje. Serveer goed koel, afgewerkt met munt.