1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Snijd de ui(en) en de prei(en) in fijne plakjes. Fruit ze op een zacht vuur aan in de boter, tot ze glazig worden. Laat uitlekken.
3
Snijd de sprotfilets in stukjes.
4
Schil de aardappelen en snijd ze in niet al te dikke plakken.
5
Meng de uien en de prei met de sprot, de aardappelen en de room. Kruid met peper en zout. Schep alles in een grote ovenschaal.
6
Zet 50 min in de oven, tot de aardappelen gaar zijn. Bestrooi met paneermeel en laat gratineren.
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Snijd de ui(en) en de prei(en) in fijne plakjes. Fruit ze op een zacht vuur aan in de boter, tot ze glazig worden. Laat uitlekken.
3
Snijd de sprotfilets in stukjes.
4
Schil de aardappelen en snijd ze in niet al te dikke plakken.
5
Meng de uien en de prei met de sprot, de aardappelen en de room. Kruid met peper en zout. Schep alles in een grote ovenschaal.
6
Zet 50 min in de oven, tot de aardappelen gaar zijn. Bestrooi met paneermeel en laat gratineren.