1
Meng de yoghurt met de tomatendip en de helft van de gehakte basilicum. Breng verder op smaak en houd apart.
2
Snijd de aubergine, de courgette en de venkel met de mandoline of een mes in fijne lange plakjes (± 4 mm dikte). Snijd de ontpitte paprika in dikke reepjes. Smeer alle groenten heel lichtjes in met 5 el olijfolie en rooster ze kort aan de 2 kanten op de barbecue (op het rooster of op een plancha). Laat de gegrilde groenten op een grote schaal afkoelen.
3
Wikkel de tortilla’s in aluminiumpapier en verwarm ze een beetje op de zijkant van de barbecue.
4
Snijd de halloumi in dikke sneetjes en smeer ze in met olie. Gril ze samen met de geoliede gemarineerde filets kort op de barbecue.
5
Beleg de tortilla’s met een beetje saus, spinazieblaadjes, rucola, gegrilde groenten, gemarineerde filets in sneetjes, halloumi, blauwe bessen en basilicumblaadjes. Dien meteen op en geef er de rest van de saus apart bij.
1
Meng de yoghurt met de tomatendip en de helft van de gehakte basilicum. Breng verder op smaak en houd apart.
2
Snijd de aubergine, de courgette en de venkel met de mandoline of een mes in fijne lange plakjes (± 4 mm dikte). Snijd de ontpitte paprika in dikke reepjes. Smeer alle groenten heel lichtjes in met 5 el olijfolie en rooster ze kort aan de 2 kanten op de barbecue (op het rooster of op een plancha). Laat de gegrilde groenten op een grote schaal afkoelen.
3
Wikkel de tortilla’s in aluminiumpapier en verwarm ze een beetje op de zijkant van de barbecue.
4
Snijd de halloumi in dikke sneetjes en smeer ze in met olie. Gril ze samen met de geoliede gemarineerde filets kort op de barbecue.
5
Beleg de tortilla’s met een beetje saus, spinazieblaadjes, rucola, gegrilde groenten, gemarineerde filets in sneetjes, halloumi, blauwe bessen en basilicumblaadjes. Dien meteen op en geef er de rest van de saus apart bij.