Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenWraps met groenten, gegrilde veggie filets en halloumi
Delhaize logo
  • Wraps met groenten, gegrilde veggie filets en halloumi
    B

Wraps met groenten, gegrilde veggie filets en halloumi

Wraps met groenten, gegrilde veggie filets en halloumiB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 180 g gemarineerde Veggiefilets
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 1 paprika
  • 100 g rucola
  • 100 g jonge spinaziescheuten
  • 1 bussel basilicum
  • 125 g blauwe bessen
  • 8 verse tortilla’s met rode biet, wortel of paprika en chili No Fairytales
  • 225 g halloumi (1 blok)
  • 500 g natuuryoghurt
  • 150 g biotomatendip
  • 8 el olijfolie
  • peper
  • 180 g gemarineerde Veggiefilets
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 1 paprika
  • 100 g rucola
  • 100 g jonge spinaziescheuten
  • 1 bussel basilicum
  • 125 g blauwe bessen
  • 8 verse tortilla’s met rode biet, wortel of paprika en chili No Fairytales
  • 225 g halloumi (1 blok)
  • 500 g natuuryoghurt
  • 150 g biotomatendip
  • 8 el olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 30 min.
1
Meng de yoghurt met de tomatendip en de helft van de gehakte basilicum. Breng verder op smaak en houd apart.
2
Snijd de aubergine, de courgette en de venkel met de mandoline of een mes in fijne lange plakjes (± 4 mm dikte). Snijd de ontpitte paprika in dikke reepjes. Smeer alle groenten heel lichtjes in met 5 el olijfolie en rooster ze kort aan de 2 kanten op de barbecue (op het rooster of op een plancha). Laat de gegrilde groenten op een grote schaal afkoelen.
3
Wikkel de tortilla’s in aluminiumpapier en verwarm ze een beetje op de zijkant van de barbecue.
4
Snijd de halloumi in dikke sneetjes en smeer ze in met olie. Gril ze samen met de geoliede gemarineerde filets kort op de barbecue.
5
Beleg de tortilla’s met een beetje saus, spinazieblaadjes, rucola, gegrilde groenten, gemarineerde filets in sneetjes, halloumi, blauwe bessen en basilicumblaadjes. Dien meteen op en geef er de rest van de saus apart bij.
1
Meng de yoghurt met de tomatendip en de helft van de gehakte basilicum. Breng verder op smaak en houd apart.
2
Snijd de aubergine, de courgette en de venkel met de mandoline of een mes in fijne lange plakjes (± 4 mm dikte). Snijd de ontpitte paprika in dikke reepjes. Smeer alle groenten heel lichtjes in met 5 el olijfolie en rooster ze kort aan de 2 kanten op de barbecue (op het rooster of op een plancha). Laat de gegrilde groenten op een grote schaal afkoelen.
3
Wikkel de tortilla’s in aluminiumpapier en verwarm ze een beetje op de zijkant van de barbecue.
4
Snijd de halloumi in dikke sneetjes en smeer ze in met olie. Gril ze samen met de geoliede gemarineerde filets kort op de barbecue.
5
Beleg de tortilla’s met een beetje saus, spinazieblaadjes, rucola, gegrilde groenten, gemarineerde filets in sneetjes, halloumi, blauwe bessen en basilicumblaadjes. Dien meteen op en geef er de rest van de saus apart bij.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 127,4 kcal - Vetten: 8,1 g - Koolhydraten: 8,6 g - Vezels: 2,1 g - Eiwitten: 5,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 127,4 kcal - Vetten: 8,1 g - Koolhydraten: 8,6 g - Vezels: 2,1 g - Eiwitten: 5,7 g
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tofu | Gehakt | Vegan | Bio
Delhaize Tofu | Gehakt | Vegan | Bio
180 gr
Bio
    2
    59
    Aubergine
    Delhaize Aubergine
    1 st
    1
    25
    Courgette
    Delhaize Courgette
    1 st
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    99
    Venkel
    Delhaize Venkel
    500 gr
    1
    79
    Paprika | Snack
    Delhaize Paprika | Snack
    175 gr
    3 voor €5
    2
    49
    Rucola | Verpakt
    Delhaize Rucola | Verpakt
    100 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    05
    Jonge spinazieblaadjes
    Delhaize Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    1
    99
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35
    Blauwe bessen | Bio
    Delhaize Blauwe bessen | Bio
    125 gr
    Bio
      3
      99
      Tortilla | Mini
      Santa Maria Tortilla | Mini
      2 × 200 gr
      -10% voor 3
      2
      49
      Halloumi kaas | Classic
      Alambra Halloumi kaas | Classic
      225 gr
      3
      99
      Yoghurt | Natuur | Mager | Gesuikerd
      Danone Yoghurt | Natuur | Mager | Gesuikerd
      4 x 125 gr
      1+1 gratis
      1
      99
      Dip | Salsa
      Santa Maria Dip | Salsa
      250 gr
      -10% voor 3
      2
      55

      Reeds in je keuken

      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      25
      Kruiden | Peper | Mix
      Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
      41 gr
      -10% voor 3
      4
      29
      Totaal:
      €33,00