1
Breng lichtgezouten water in een kookpot aan de kook. Doe er de wortelschijfjes in en laat 10 min. doorkoken.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
3
Laat de gare wortelschijfjes uitlekken en mix ze met de yoghurt en de eieren, kruid naar smaak met peper en zout.
4
Leg een schijfje bakpapier op de bodem van de soufflékommetjes (1 per portie) en smeer de randen in met boter. Verdeel de wortelmousse over de kommetjes en bak 20 min. in de oven.
5
Schil ondertussen de de worteltjes en kook ze gaar in 10 min. Snij de ogen uit de schil van de komkommer en de tanden uit het witte vruchtvlees. Snij een stukje van de wortelen.
6
Laat de mousses 5 min. rusten, haal uit de kommetjes en versier met de stukjes groenten. Werk af met de bieslooksprietjes en dien op.
7
Deze lekkere konijntjes kunnen opgediend worden als voorgerecht met een slaatje of als bijgerecht.
1
Breng lichtgezouten water in een kookpot aan de kook. Doe er de wortelschijfjes in en laat 10 min. doorkoken.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
3
Laat de gare wortelschijfjes uitlekken en mix ze met de yoghurt en de eieren, kruid naar smaak met peper en zout.
4
Leg een schijfje bakpapier op de bodem van de soufflékommetjes (1 per portie) en smeer de randen in met boter. Verdeel de wortelmousse over de kommetjes en bak 20 min. in de oven.
5
Schil ondertussen de de worteltjes en kook ze gaar in 10 min. Snij de ogen uit de schil van de komkommer en de tanden uit het witte vruchtvlees. Snij een stukje van de wortelen.
6
Laat de mousses 5 min. rusten, haal uit de kommetjes en versier met de stukjes groenten. Werk af met de bieslooksprietjes en dien op.
7
Deze lekkere konijntjes kunnen opgediend worden als voorgerecht met een slaatje of als bijgerecht.