1
Verwarm de melk in een steelpan en los er de gist in op.
2
Meng de bloem met de suiker en de boter en kruid met kaneel en een snuifje zout. Meng met de keukenrobot tot een glad deeg. Voeg er het ei en dan geleidelijk aan de melk toe. Meng en dek af met een propere keukenhanddoek. Laat op een warme plaats rusten gedurende een uur.
3
Verwarm voor de vulling de yoghurt met de rasp van 1 limoen en voeg hier de chocolade aan toe. Meng goed door elkaar, doe de vulling in een spuitzak en laat goed afkoelen.
4
Verdeel het deeg in 12 stukken en draai er balletjes van. Bak ze af in het wafelijzer. Snijd ze direct open en leg ze op een rooster om af te koelen.
5
Vul de wafeltjes met de chocoladevulling.
1
Verwarm de melk in een steelpan en los er de gist in op.
2
Meng de bloem met de suiker en de boter en kruid met kaneel en een snuifje zout. Meng met de keukenrobot tot een glad deeg. Voeg er het ei en dan geleidelijk aan de melk toe. Meng en dek af met een propere keukenhanddoek. Laat op een warme plaats rusten gedurende een uur.
3
Verwarm voor de vulling de yoghurt met de rasp van 1 limoen en voeg hier de chocolade aan toe. Meng goed door elkaar, doe de vulling in een spuitzak en laat goed afkoelen.
4
Verdeel het deeg in 12 stukken en draai er balletjes van. Bak ze af in het wafelijzer. Snijd ze direct open en leg ze op een rooster om af te koelen.
5
Vul de wafeltjes met de chocoladevulling.