Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een taartvorm en verdeel er de blauwe bessen over.
2
Meng de honing, de eieren, de bloem, de melk, de suiker en het zout tot een homogeen deeg. Giet het deeg over de blauwe bessen. Bestrooi de taart met de koude boter in stukjes, bestuif ze met de suiker voor de afwerking en schuif ze 15 min in de oven.
3
Ontvorm de taart, laat ze lauw worden en serveer ze. Geef er eventueel wat Griekse yoghurt of slagroom bij.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een taartvorm en verdeel er de blauwe bessen over.
2
Meng de honing, de eieren, de bloem, de melk, de suiker en het zout tot een homogeen deeg. Giet het deeg over de blauwe bessen. Bestrooi de taart met de koude boter in stukjes, bestuif ze met de suiker voor de afwerking en schuif ze 15 min in de oven.
3
Ontvorm de taart, laat ze lauw worden en serveer ze. Geef er eventueel wat Griekse yoghurt of slagroom bij.