1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 - 160°C.
2
Hou 1/4 van de clementines apart en pers het sap uit de andere: je hebt 25 cl nodig.
3
Klop de malse boter op met de suiker,doe er dan de eieren bij; klop opnieuw op. Verwerk daarin de bloem, het zout en het sap; meng zorgvuldig tot een homogeen deeg. Doe daarbij de chocoladestukjes en meng.
4
Bekleed een vierkante vorm met een zijde van 20 cm met bakpapier. Giet daarin het deeg en laat 40 min. bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, ontvorm op een rooster en laat afkoelen.
5
Snij het gebak in vierkanten; versier deze met parelsuiker en kwartjes clementine. Dien eventueel op in papieren bakjes, zoals brownies.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 - 160°C.
2
Hou 1/4 van de clementines apart en pers het sap uit de andere: je hebt 25 cl nodig.
3
Klop de malse boter op met de suiker,doe er dan de eieren bij; klop opnieuw op. Verwerk daarin de bloem, het zout en het sap; meng zorgvuldig tot een homogeen deeg. Doe daarbij de chocoladestukjes en meng.
4
Bekleed een vierkante vorm met een zijde van 20 cm met bakpapier. Giet daarin het deeg en laat 40 min. bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, ontvorm op een rooster en laat afkoelen.
5
Snij het gebak in vierkanten; versier deze met parelsuiker en kwartjes clementine. Dien eventueel op in papieren bakjes, zoals brownies.