1
Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout.
2
Doe daarbij de geplette speculoos.
3
Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
4
Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
5
Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine zoals op de foto.
6
Bestrooi met bloemsuiker zoals op de foto.
1
Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout.
2
Doe daarbij de geplette speculoos.
3
Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
4
Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
5
Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine zoals op de foto.
6
Bestrooi met bloemsuiker zoals op de foto.