1
Meng de kaasjes met 1/4 van de eieren, de geraspte gruyère en de ham. Klop de andere eieren los in een diep bord, voeg peper en zout toe.
2
Smeer de randen van 1 snede brood in met losgeklopt ei. Bestrijk de boterham met de kaas/hamvulling zonder de randen te raken. Leg er een andere snede brood bovenop en druk goed dicht. Maak zo de sandwiches.
3
Wentel de sandwiches aan beide kanten door de losgeklopte eieren in het diepe bord. Laat ze goed uitlekken. Laat, voor elke sandwich, 1 klontje boter in een pannenkoekenpan smelten en laat de sandwich aan beide kanten goudbruin bakken op middelhoog vuur. Serveer warm met een gemengde salade.
1
Meng de kaasjes met 1/4 van de eieren, de geraspte gruyère en de ham. Klop de andere eieren los in een diep bord, voeg peper en zout toe.
2
Smeer de randen van 1 snede brood in met losgeklopt ei. Bestrijk de boterham met de kaas/hamvulling zonder de randen te raken. Leg er een andere snede brood bovenop en druk goed dicht. Maak zo de sandwiches.
3
Wentel de sandwiches aan beide kanten door de losgeklopte eieren in het diepe bord. Laat ze goed uitlekken. Laat, voor elke sandwich, 1 klontje boter in een pannenkoekenpan smelten en laat de sandwich aan beide kanten goudbruin bakken op middelhoog vuur. Serveer warm met een gemengde salade.