⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Delhaize logo
  • Veggie dip
    A

Veggie dip

door Line Couvreur
Veggie dipA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 3 lente-uitjes
  • 50 g verse kruidenmix: munt, koriander, basilicum en peterselie
  • 150 g verse natuurkaas in een vlootje
  • 150 g natuuryoghurt
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 3 lente-uitjes
  • 50 g verse kruidenmix: munt, koriander, basilicum en peterselie
  • 150 g verse natuurkaas in een vlootje
  • 150 g natuuryoghurt
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 10 min.
1
Plet de kaas met een vork in een grote kom en meng er dan de yoghurt, de olijfolie, peper en zout onder. Hak de kruiden en de lente-uitjes fijn. Voeg ze toe in de kom en meng opnieuw.
2
Serveer bij het aperitief met allerlei lekkers om te dippen: groentestaafjes, kleine bloemkoolroosjes, radijzen, grissini ... Of beleg er toastjes mee en werk ze af met een extra garnituur naar eigen smaak.
1
Plet de kaas met een vork in een grote kom en meng er dan de yoghurt, de olijfolie, peper en zout onder. Hak de kruiden en de lente-uitjes fijn. Voeg ze toe in de kom en meng opnieuw.
2
Serveer bij het aperitief met allerlei lekkers om te dippen: groentestaafjes, kleine bloemkoolroosjes, radijzen, grissini ... Of beleg er toastjes mee en werk ze af met een extra garnituur naar eigen smaak.
Nutritionele informatie
A
Per portie: Energie: 87 kcal - Vetten: 4,7 g - Koolhydraten: 4,3 g - Vezels: 1,7 g - Eiwitten: 6,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per portie: Energie: 87 kcal - Vetten: 4,7 g - Koolhydraten: 4,3 g - Vezels: 1,7 g - Eiwitten: 6,2 g
Vegetarisch
Aperitief
Bijgerechten

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Kruiden | Provencaalse kruiden
Santa Maria Kruiden | Provencaalse kruiden
75 gr
6
65
Smeerkaas
Dilea Smeerkaas
150 gr
2de tegen -50%
4
45
Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
2 x 145 gr
-20% voor 3
2
95

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€15,74