1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. Schil de wortelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de sperziebonen in stukken. Verdeel de broccoli in miniroosjes en snijd de steeltjes in blokjes. Kook alles 2 min. in kokend gezouten water.
3
Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snipper de lente-uitjes. Houd apart.
4
Fruit de goed uitgelekte rijst en de groenten op een hoog vuur, in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie en de ras el hanout. Voeg de grofgehakte cashewnoten toe en breng verder op smaak.
5
Snijd intussen de kaas in dikke plakjes en bak ze op een hoog vuur kort goudbruin, in een braadpan of een grillpan met 1 el olijfolie en de rozemarijn.
6
Verdeel de tomaten en de lente-uitjes over de rijst, leg er de warme kaas bovenop en dien meteen op.
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. Schil de wortelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de sperziebonen in stukken. Verdeel de broccoli in miniroosjes en snijd de steeltjes in blokjes. Kook alles 2 min. in kokend gezouten water.
3
Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snipper de lente-uitjes. Houd apart.
4
Fruit de goed uitgelekte rijst en de groenten op een hoog vuur, in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie en de ras el hanout. Voeg de grofgehakte cashewnoten toe en breng verder op smaak.
5
Snijd intussen de kaas in dikke plakjes en bak ze op een hoog vuur kort goudbruin, in een braadpan of een grillpan met 1 el olijfolie en de rozemarijn.
6
Verdeel de tomaten en de lente-uitjes over de rijst, leg er de warme kaas bovenop en dien meteen op.