Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenVegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten
Delhaize logo
  • Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten
    A

Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten

Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwtenA
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 vegetarische Quorn cordon bleu
  • 1 broccoli
  • 175 g tarwebolletjes
  • 200 g erwten (diepgevroren)
  • 4 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 4 vegetarische Quorn cordon bleu
  • 1 broccoli
  • 175 g tarwebolletjes
  • 200 g erwten (diepgevroren)
  • 4 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 teentje knoflook

Begin met koken

: 15 min
1
Breng gezouten water in een kookpot en een steelpan aan de kook.
2
Snij de stam van de broccolistronk af. Schil en snij de stam in kleine blokjes. Snij de hoofdjes van de broccoliroosjes af. Snij de stengels in kleine blokjes.
3
Laat de tarwebolletjes in de steelpan met kokend water garen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Strooi de erwten en de broccoli in de kookpot met kokend water, reken 3 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt, giet dan af.
5
Bak intussen de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in 1 eetlepel olijfolie in een braadpan op matig vuur.
6
Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote sauteuse en fruit het geperste lookteentje 2 minuten op zacht vuur. Voeg de groenten en de tarwe toe en laat alles nog enkele minuten op matig vuur stoven, breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer warm met de cordon bleus.
1
Breng gezouten water in een kookpot en een steelpan aan de kook.
2
Snij de stam van de broccolistronk af. Schil en snij de stam in kleine blokjes. Snij de hoofdjes van de broccoliroosjes af. Snij de stengels in kleine blokjes.
3
Laat de tarwebolletjes in de steelpan met kokend water garen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Strooi de erwten en de broccoli in de kookpot met kokend water, reken 3 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt, giet dan af.
5
Bak intussen de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in 1 eetlepel olijfolie in een braadpan op matig vuur.
6
Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote sauteuse en fruit het geperste lookteentje 2 minuten op zacht vuur. Voeg de groenten en de tarwe toe en laat alles nog enkele minuten op matig vuur stoven, breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer warm met de cordon bleus.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 947; energie (kCal): 227; vetten (g): 9,8; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 21,3; suikers (g): 1,7; vezels (g): 7,6; eiwitten (g): 9,5; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 524,82
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 947; energie (kCal): 227; vetten (g): 9,8; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 21,3; suikers (g): 1,7; vezels (g): 7,6; eiwitten (g): 9,5; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 524,82
Vegetarisch
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Cordon bleu | Kip
Delhaize Cordon bleu | Kip
+/- 260 gr
+/-€
4
60
Broccoli
Delhaize Broccoli
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
1
35
Tarwe | Natuur | Olijfolie
Ebly Tarwe | Natuur | Olijfolie
220 gr
2
49
Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal
Delhaize Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal
220 gr
Bio
    1
    19

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Look | Netje | Bio
    Delhaize Look | Netje | Bio
    100 gr
    Bio
      1
      29
      Totaal:
      +/-€9,63