1
Smelt de boter in een grote, diepe pan en bak er het gebraad snel aan alle kanten mooi bruin in. Kruid met peper en zout en leg het op een bord.
2
Giet de vermout in de pan, roer de aanbaksels los, voeg dan het fruitsap toe, evenals het bindmiddel. Roer met de garde en breng aan de kook. Leg het gebraad in de saus, voeg de hele takken rozemarijn toe, zet een deksel op de pan en laat 35 min. op zacht vuur sudderen. Draai het vlees regelmatig om.
3
Halveer en ontpit de pruimen. Leg ze in de saus, meng, dek af en laat nog 5 min. extra sudderen.
4
Verwijder de rozemarijn, breng op smaak met peper en zout en snij het gebraad in plakken. Serveer warm met aardappelpuree.
1
Smelt de boter in een grote, diepe pan en bak er het gebraad snel aan alle kanten mooi bruin in. Kruid met peper en zout en leg het op een bord.
2
Giet de vermout in de pan, roer de aanbaksels los, voeg dan het fruitsap toe, evenals het bindmiddel. Roer met de garde en breng aan de kook. Leg het gebraad in de saus, voeg de hele takken rozemarijn toe, zet een deksel op de pan en laat 35 min. op zacht vuur sudderen. Draai het vlees regelmatig om.
3
Halveer en ontpit de pruimen. Leg ze in de saus, meng, dek af en laat nog 5 min. extra sudderen.
4
Verwijder de rozemarijn, breng op smaak met peper en zout en snij het gebraad in plakken. Serveer warm met aardappelpuree.