1
Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. Smeer de tournedos met de olijfolie in, leg ze in de hete pan en laat ze dichtschroeien gedurende 1 min. aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel aan beide kanten verder bakken, afhankelijk van je eigen smaak.
3
Doe er peper en zout op. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Giet de madera in de pan, roer de aanbaksels los, voeg dan de room en de verkruimelde stilton toe. Laat op een matig vuur 2 tot 3 min. inkoken tot een mooi homogene saus. Leg er de tournedos in en laat nog 30 sec. sudderen.
4
Serveer meteen met gebakken krielaardappelen of met frietjes en een salade van veldsla met walnoten.
1
Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. Smeer de tournedos met de olijfolie in, leg ze in de hete pan en laat ze dichtschroeien gedurende 1 min. aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel aan beide kanten verder bakken, afhankelijk van je eigen smaak.
3
Doe er peper en zout op. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Giet de madera in de pan, roer de aanbaksels los, voeg dan de room en de verkruimelde stilton toe. Laat op een matig vuur 2 tot 3 min. inkoken tot een mooi homogene saus. Leg er de tournedos in en laat nog 30 sec. sudderen.
4
Serveer meteen met gebakken krielaardappelen of met frietjes en een salade van veldsla met walnoten.