1
Verwarm de oven voor op 200°C. Plet de boter en de stilton met een vork. Meng er de hele amandelen en peper onder. Schep de bereiding op bakpapier of vershoudfolie. Vorm een worst en laat in de koelkast hard worden (of in de diepvriezer als je weinig tijd hebt).
2
Bedek een ovenplaat met bakpapier, snijd 1 peer in fijne plakjes en verdeel ze over de ovenplaat. Smeer ze in met een beetje honing en bak ze 10 min. goudbruin in de oven.
3
Snijd de 2<sup>de</sup> peer in blokjes. Fruit ze op een matig vuurtje, in een braadpan met ½ el honing, tot ze mals en goudbruin zijn. Laat afkoelen.
4
Snijd 12 kleine sneetjes stokbrood en gril ze aan de 2 kanten in een braadpan. Laat ze op een rooster afkoelen.
5
Verdeel de plakjes peer over de toastjes, voeg fijne plakjes stiltonboter toe en werk af met peerblokjes. Serveer bij het aperitief.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Plet de boter en de stilton met een vork. Meng er de hele amandelen en peper onder. Schep de bereiding op bakpapier of vershoudfolie. Vorm een worst en laat in de koelkast hard worden (of in de diepvriezer als je weinig tijd hebt).
2
Bedek een ovenplaat met bakpapier, snijd 1 peer in fijne plakjes en verdeel ze over de ovenplaat. Smeer ze in met een beetje honing en bak ze 10 min. goudbruin in de oven.
3
Snijd de 2<sup>de</sup> peer in blokjes. Fruit ze op een matig vuurtje, in een braadpan met ½ el honing, tot ze mals en goudbruin zijn. Laat afkoelen.
4
Snijd 12 kleine sneetjes stokbrood en gril ze aan de 2 kanten in een braadpan. Laat ze op een rooster afkoelen.
5
Verdeel de plakjes peer over de toastjes, voeg fijne plakjes stiltonboter toe en werk af met peerblokjes. Serveer bij het aperitief.