Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenThaise visfondue
Delhaize logo
  • Thaise visfondue

Thaise visfondue

Thaise visfondue
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • fleur de sel
  • 200 g kabeljauwfilet
  • peper
  • 1 l ontvette gevogeltebouillon
  • 1 stuk gember van 2 cm
  • 2 bâtons stengels Thais citroenkruid
  • 1 stuk rood piment
  • 6 takjes koriander
  • 200 g zalmfilet
  • fleur de sel
  • 200 g kabeljauwfilet
  • peper
  • 1 l ontvette gevogeltebouillon
  • 1 stuk gember van 2 cm
  • 2 bâtons stengels Thais citroenkruid
  • 1 stuk rood piment
  • 6 takjes koriander
  • 200 g zalmfilet

Begin met koken

1
Snij de uiteinden van de stokjes citroenkruid. Snij ze eerst in de lengte en vervolgens in de breedte in twee. Snij de gember in schijfjes van ongeveer 3 mm dikte. Hak de koriander heel grof.
2
Doe al deze ingrediënten in een steelpan met de gevogeltebouillon en laat 10 minuten trekken op een matig vuur. Kruid met zout en peper.
3
Snij ondertussen de visfilets in reepjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Maak ‘gemengde’ spiesjes met afwisselend zalm en kabeljauw.
4
Zet het pannetje met de bouillon in het midden van de tafel. De gasten kunnen er hun spiesje ongeveer een minuut indompelen om het dan op te eten. Schep bij deze spiesjes een pollepel bouillon in een kommetje.
1
Snij de uiteinden van de stokjes citroenkruid. Snij ze eerst in de lengte en vervolgens in de breedte in twee. Snij de gember in schijfjes van ongeveer 3 mm dikte. Hak de koriander heel grof.
2
Doe al deze ingrediënten in een steelpan met de gevogeltebouillon en laat 10 minuten trekken op een matig vuur. Kruid met zout en peper.
3
Snij ondertussen de visfilets in reepjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Maak ‘gemengde’ spiesjes met afwisselend zalm en kabeljauw.
4
Zet het pannetje met de bouillon in het midden van de tafel. De gasten kunnen er hun spiesje ongeveer een minuut indompelen om het dan op te eten. Schep bij deze spiesjes een pollepel bouillon in een kommetje.
Nutritionele informatie
Energie: 156 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Diner
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
+/- 330 gr
2de tegen -40%
+/-€
8
08
Gevogelte | Fond | Licht
Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
22 cl
3
99
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
-10% voor 3
3
35
Citroengras | Verpakt
Delhaize Citroengras | Verpakt
75 gr
2
29
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Zalmsnippers
Delhaize Zalmsnippers
+/- 220 gr
+/-€
5
72

Reeds in je keuken

Fleur de sel | Guerande
Delhaize Fleur de sel | Guerande
125 gr
3
55
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
+/-€26,38