1
Snij de uiteinden van de stokjes citroenkruid. Snij ze eerst in de lengte en vervolgens in de breedte in twee. Snij de gember in schijfjes van ongeveer 3 mm dikte. Hak de koriander heel grof.
2
Doe al deze ingrediënten in een steelpan met de gevogeltebouillon en laat 10 minuten trekken op een matig vuur. Kruid met zout en peper.
3
Snij ondertussen de visfilets in reepjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Maak ‘gemengde’ spiesjes met afwisselend zalm en kabeljauw.
4
Zet het pannetje met de bouillon in het midden van de tafel. De gasten kunnen er hun spiesje ongeveer een minuut indompelen om het dan op te eten. Schep bij deze spiesjes een pollepel bouillon in een kommetje.
1
Snij de uiteinden van de stokjes citroenkruid. Snij ze eerst in de lengte en vervolgens in de breedte in twee. Snij de gember in schijfjes van ongeveer 3 mm dikte. Hak de koriander heel grof.
2
Doe al deze ingrediënten in een steelpan met de gevogeltebouillon en laat 10 minuten trekken op een matig vuur. Kruid met zout en peper.
3
Snij ondertussen de visfilets in reepjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Maak ‘gemengde’ spiesjes met afwisselend zalm en kabeljauw.
4
Zet het pannetje met de bouillon in het midden van de tafel. De gasten kunnen er hun spiesje ongeveer een minuut indompelen om het dan op te eten. Schep bij deze spiesjes een pollepel bouillon in een kommetje.