⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenTarte tatin met raap en chorizo
Delhaize logo
  • Tarte tatin met raap en chorizo

Tarte tatin met raap en chorizo

Tarte tatin met raap en chorizo
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 kg rapen
  • 300 g kleine chorizo's om te bakken
  • 20 g boter
  • 1 kl komijnpoeder
  • 20 g boter voor de bakvorm
  • 10 dl water
  • zout
  • zwarte peper
  • salademengeling
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 kg rapen
  • 300 g kleine chorizo's om te bakken
  • 20 g boter
  • 1 kl komijnpoeder
  • 20 g boter voor de bakvorm
  • 10 dl water
  • zout
  • zwarte peper
  • salademengeling

Begin met koken

: 50 min.
1
Schil de rapen, snijd ze in 2 en kook ze gedurende 15 min in een bakpan met de boter, het water, zout en peper.
2
Snijd elke chorizo in 2.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Beboter een taartvorm en leg de rapen en chorizo erin. Leg ze dicht op elkaar en wissel chorizo en raap af. Bestrooi met komijn en bedek met het deeg. Vouw de randen van het deeg tussen het garnituur en de vorm. Maak in het midden een gaatje en laat gedurende 25 min bakken in de oven.
5
Haal de taart uit de oven en meteen uit de vorm door die omgekeerd op een bord te leggen.
6
Dien warm op als voorgerecht, samen met een salade.
1
Schil de rapen, snijd ze in 2 en kook ze gedurende 15 min in een bakpan met de boter, het water, zout en peper.
2
Snijd elke chorizo in 2.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Beboter een taartvorm en leg de rapen en chorizo erin. Leg ze dicht op elkaar en wissel chorizo en raap af. Bestrooi met komijn en bedek met het deeg. Vouw de randen van het deeg tussen het garnituur en de vorm. Maak in het midden een gaatje en laat gedurende 25 min bakken in de oven.
5
Haal de taart uit de oven en meteen uit de vorm door die omgekeerd op een bord te leggen.
6
Dien warm op als voorgerecht, samen met een salade.
Nutritionele informatie
Energie: 467 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch,Picknick
Diner
Winter,Lente
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bladerdeeg
Herta Bladerdeeg
230 gr
2de tegen -50%
1
99
Rapen | Bot | Verpakt
Delhaize Rapen | Bot | Verpakt
1 st
2
29
Chorizo
Argal Chorizo
5 × 60 gr
3 voor €5.5
2
00
Kruiden | Komijn | Gemalen
Delhaize Kruiden | Komijn | Gemalen
38 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
75
Jonge sla
Delhaize Jonge sla
45 gr
0
89

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
Contrex Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1 l
2+1 gratis
4
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€16,92