⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenMinipasteitje met kastanjes, manourikaas en rode bonen
Delhaize logo
  • Minipasteitje met kastanjes, manourikaas en rode bonen
    C

Minipasteitje met kastanjes, manourikaas en rode bonen

Minipasteitje met kastanjes, manourikaas en rode bonenC
Gemiddeld
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 100 g boter
  • 1 ei
  • 200 g gekookte kastanjes, natuur
  • 200 g gekookte rode bonen (gespoeld en uitgelekt)
  • 1 kl gemberpoeder
  • 1 groene sla voor erbij
  • 50 g hele gepelde amandelen
  • 1 kl komijnpoeder
  • 200 g manourikaas
  • 12 vellen brickdeeg
  • zout
  • zwarte peper
  • 1/4 bosje koriander
  • 100 g boter
  • 1 ei
  • 200 g gekookte kastanjes, natuur
  • 200 g gekookte rode bonen (gespoeld en uitgelekt)
  • 1 kl gemberpoeder
  • 1 groene sla voor erbij
  • 50 g hele gepelde amandelen
  • 1 kl komijnpoeder
  • 200 g manourikaas
  • 12 vellen brickdeeg
  • zout
  • zwarte peper
  • 1/4 bosje koriander

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof. Hak ze grof.
3
Hak de korianderblaadjes.
4
Verkruimel de kaas en de kastanjes. Schep ze in een kom. Voeg er de rode bonen, amandelen, kruiden, koriander, zout en peper aan toe. Meng.
5
Laat de boter smelten. Klop het ei los.
6
Bestrijk 3 vellen brickdeeg met boter en leg ze op elkaar. Lepel wat vulling in het midden van het deeg en sluit de pastei. Plak het deeg toe met het ei. Draai om en leg in een rond ovenschaaltje. Herhaal alles met de rest van de ingrediënten. Bestrijk de pasteitjes bovenaan met gesmolten boter.
7
Zet 15 min. in de oven, tot de pasteitjes goudbruin zijn.
8
Serveer met een frisse groene salade.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof. Hak ze grof.
3
Hak de korianderblaadjes.
4
Verkruimel de kaas en de kastanjes. Schep ze in een kom. Voeg er de rode bonen, amandelen, kruiden, koriander, zout en peper aan toe. Meng.
5
Laat de boter smelten. Klop het ei los.
6
Bestrijk 3 vellen brickdeeg met boter en leg ze op elkaar. Lepel wat vulling in het midden van het deeg en sluit de pastei. Plak het deeg toe met het ei. Draai om en leg in een rond ovenschaaltje. Herhaal alles met de rest van de ingrediënten. Bestrijk de pasteitjes bovenaan met gesmolten boter.
7
Zet 15 min. in de oven, tot de pasteitjes goudbruin zijn.
8
Serveer met een frisse groene salade.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 990; energie (kCal): 238; vetten (g): 18,2; verzadigde vetten (g): 10,8; koolhydraten (g): 9,1; suikers (g): 1,3; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 4,7; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 667,35
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 990; energie (kCal): 238; vetten (g): 18,2; verzadigde vetten (g): 10,8; koolhydraten (g): 9,1; suikers (g): 1,3; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 4,7; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 667,35
Vegetarisch
Eindejaar
Diner
Herfst,Winter
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kastanje
200 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Manouri kaas
200 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Medium | Vrije uitloop
Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Bonen | Chili
Santa Maria Bonen | Chili
410 gr
-10% voor 3
2
75
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
3
35
Ijsbergsla | Verpakt
Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st
1
09
Amandelen | Wit
Delhaize Amandelen | Wit
200 gr
4
49
Kruiden | Komijn | Gemalen
Delhaize Kruiden | Komijn | Gemalen
38 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
75
Brickvellen
Delhaize Brickvellen
2 × 170 gr
2
49

Reeds in je keuken

Boter | Zacht
Paysan Breton Boter | Zacht
125 gr
2
39
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€20,50