Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenTagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
Delhaize logo
  • Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 sneetjes peperkoek
  • 1 potje peren op rode wijn
  • 200 g rendiersteak
  • 50 g spek
  • 125 g verse geitenkaas
  • enkele blaadjes verse dragon
  • zout
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 sneetjes peperkoek
  • 1 potje peren op rode wijn
  • 200 g rendiersteak
  • 50 g spek
  • 125 g verse geitenkaas
  • enkele blaadjes verse dragon
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 min en laat hem vervolgens 10 min rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
3
Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
4
Snijd de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
5
Snijd het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
6
Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 min en laat hem vervolgens 10 min rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
3
Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
4
Snijd de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
5
Snijd het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
6
Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.
Nutritionele informatie
Energie: 259 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rendier
200 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Koek | Honing
Delhaize Koek | Honing
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
85
Peren | Half | Sap | Blik
Delhaize Peren | Half | Sap | Blik
225 gr
1
49
Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden
Herta Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden
100 gr
2
25
Geitenkaas | Belegen | Mini portie
Delhaize Geitenkaas | Belegen | Mini portie
+/- 130 gr
+/-€
3
00
Kruiden | Dragon
Santa Maria Kruiden | Dragon
7 gr
-10% voor 3
2
95

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Totaal:
+/-€11,54