⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenStukjes komkommer gevuld met krab
Delhaize logo
  • Stukjes komkommer gevuld met krab

Stukjes komkommer gevuld met krab

Stukjes komkommer gevuld met krab
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • sla
  • 25 g fijne rijstnoedels (rice noodles – "Thais" gamma Delhaize)
  • 2 el fijngesneden koriander
  • 1 blikje King Crab Delhaize (120 g per blikje, uitgelekt gewicht)
  • 1/2 kl sambal
  • 1 el vissaus ("Thais" gamma Delhaize)
  • 3 cocktailtomaten
  • 2 komkommers
  • 1 limoen
  • zout
  • sla
  • 25 g fijne rijstnoedels (rice noodles – "Thais" gamma Delhaize)
  • 2 el fijngesneden koriander
  • 1 blikje King Crab Delhaize (120 g per blikje, uitgelekt gewicht)
  • 1/2 kl sambal
  • 1 el vissaus ("Thais" gamma Delhaize)
  • 3 cocktailtomaten
  • 2 komkommers
  • 1 limoen
  • zout

Begin met koken

1
Snij 3 stukken van 3 cm (per portie) uit het centrale deel van de komkommers. Hol ze uit met een appelboor, kruid met zout en zet omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier.
2
Breek de noedels in kleine stukken en doe in een kom. Overgiet met kokend water en laat 5 min. weken. Giet af en schrik in koud water. Laat uitlekken.
3
Laat het krabvlees goed uitlekken, leg 3 stukjes per portie opzij en verkruimel de rest in een grote kom. Voeg het sap van de limoen toe, de sambal, de vissaus, fijngesneden koriander en noedels. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
Dep de binnenkant van de komkommerstukken droog met keukenpapier en vul op met de krabsalade en het sap van de salade. Leg een stukje krabvlees op elk torentje.
5
Dien fris op met kwartjes cocktailtomaat en fijngesneden sla.
1
Snij 3 stukken van 3 cm (per portie) uit het centrale deel van de komkommers. Hol ze uit met een appelboor, kruid met zout en zet omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier.
2
Breek de noedels in kleine stukken en doe in een kom. Overgiet met kokend water en laat 5 min. weken. Giet af en schrik in koud water. Laat uitlekken.
3
Laat het krabvlees goed uitlekken, leg 3 stukjes per portie opzij en verkruimel de rest in een grote kom. Voeg het sap van de limoen toe, de sambal, de vissaus, fijngesneden koriander en noedels. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
Dep de binnenkant van de komkommerstukken droog met keukenpapier en vul op met de krabsalade en het sap van de salade. Leg een stukje krabvlees op elk torentje.
5
Dien fris op met kwartjes cocktailtomaat en fijngesneden sla.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Diner
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Gehakt | Hoevevarken | Ardeens
+/- 350 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Nuoc mam saus
1 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Jonge sla
Delhaize Jonge sla
45 gr
0
89
Soep | Noedels | Sesam
Nissin Soep | Noedels | Sesam
100 gr
1
25
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Sambal | oelek | 200 g
Conimex Sambal | oelek | 200 g
200 gr
1
99
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
250 gr
3 voor €5
1
99
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59

Reeds in je keuken

Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€9,25