1
Snij 3 stukken van 3 cm (per portie) uit het centrale deel van de komkommers. Hol ze uit met een appelboor, kruid met zout en zet omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier.
2
Breek de noedels in kleine stukken en doe in een kom. Overgiet met kokend water en laat 5 min. weken. Giet af en schrik in koud water. Laat uitlekken.
3
Laat het krabvlees goed uitlekken, leg 3 stukjes per portie opzij en verkruimel de rest in een grote kom. Voeg het sap van de limoen toe, de sambal, de vissaus, fijngesneden koriander en noedels. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
Dep de binnenkant van de komkommerstukken droog met keukenpapier en vul op met de krabsalade en het sap van de salade. Leg een stukje krabvlees op elk torentje.
5
Dien fris op met kwartjes cocktailtomaat en fijngesneden sla.
1
Snij 3 stukken van 3 cm (per portie) uit het centrale deel van de komkommers. Hol ze uit met een appelboor, kruid met zout en zet omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier.
2
Breek de noedels in kleine stukken en doe in een kom. Overgiet met kokend water en laat 5 min. weken. Giet af en schrik in koud water. Laat uitlekken.
3
Laat het krabvlees goed uitlekken, leg 3 stukjes per portie opzij en verkruimel de rest in een grote kom. Voeg het sap van de limoen toe, de sambal, de vissaus, fijngesneden koriander en noedels. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
Dep de binnenkant van de komkommerstukken droog met keukenpapier en vul op met de krabsalade en het sap van de salade. Leg een stukje krabvlees op elk torentje.
5
Dien fris op met kwartjes cocktailtomaat en fijngesneden sla.