Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenStoverij van everzwijn met Guinness, appeltje met veenbessenconfituur en rösti
Delhaize logo
  • Stoverij van everzwijn met Guinness, appeltje met veenbessenconfituur en rösti

Stoverij van everzwijn met Guinness, appeltje met veenbessenconfituur en rösti

Stoverij van everzwijn met Guinness, appeltje met veenbessenconfituur en rösti
Moeilijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 4 appels (jonagold)
  • 2 el boter
  • 1 kl bruinefondpasta
  • 550 g everzwijn
  • 1 gehakte ui
  • 1 el graanmosterd
  • 1 kruidentuiltje
  • 33 cl Guiness
  • 1 sneetje peperkoek
  • 1 el Luikse siroop
  • 8 rösti
  • 1 takje tijm
  • 100 g veenbessenconfituur
  • 4 appels (jonagold)
  • 2 el boter
  • 1 kl bruinefondpasta
  • 550 g everzwijn
  • 1 gehakte ui
  • 1 el graanmosterd
  • 1 kruidentuiltje
  • 33 cl Guiness
  • 1 sneetje peperkoek
  • 1 el Luikse siroop
  • 8 rösti
  • 1 takje tijm
  • 100 g veenbessenconfituur

Begin met koken

: 30 min.
1
Kruid het vlees en bak het krokant in hete boter.
2
Haal het uit de pan en doe in diezelfde pan/ketel de gehakte ui. Stoof de ui glazig en voeg dan het vlees er terug aan toe samen met alle andere ingrediënten (de Guinness, de siroop, het kruidentuiltje, de bruinefondpasta, de mosterd en de tijm. Voeg er ook het sneetje peperkoek aan toe en het water. Laat dit nu gedurende 50 min. garen op een zacht vuur.
3
Laat nadien de stoverij nog 20 min. rusten.
4
Snijd het hoedje van de appel en lepel er de confituur op. Laat 25 min. garen in de oven op 170 graden.
5
Bak de röstis krokant in een pan en serveer met de stoverij en de warme appel.
1
Kruid het vlees en bak het krokant in hete boter.
2
Haal het uit de pan en doe in diezelfde pan/ketel de gehakte ui. Stoof de ui glazig en voeg dan het vlees er terug aan toe samen met alle andere ingrediënten (de Guinness, de siroop, het kruidentuiltje, de bruinefondpasta, de mosterd en de tijm. Voeg er ook het sneetje peperkoek aan toe en het water. Laat dit nu gedurende 50 min. garen op een zacht vuur.
3
Laat nadien de stoverij nog 20 min. rusten.
4
Snijd het hoedje van de appel en lepel er de confituur op. Laat 25 min. garen in de oven op 170 graden.
5
Bak de röstis krokant in een pan en serveer met de stoverij en de warme appel.
Nutritionele informatie
Energie: 678 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Iers
Vaderdag,Romantisch diner
Diner
Herfst,Winter
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
Delhaize Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
850 gr
Bio
    3
    69
    Bouillon | Zonder zout | Rund
    Knorr Bouillon | Zonder zout | Rund
    72 gr
    3+1 gratis
    2
    89
    Everzwijn | Gebraad
    Delhaize Everzwijn | Gebraad
    +/- 800 gr
    +/-€
    26
    40
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Kruiden | Kruidenbuiltje
    Santa Maria Kruiden | Kruidenbuiltje
    14 gr
    -10% voor 3
    5
    59
    Ierse bier | Stout | 4.2% | Blik
    Guinness Ierse bier | Stout | 4.2% | Blik
    4 x 33 cl
    10
    59
    Koek | Honing
    Delhaize Koek | Honing
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    85
    Luikse siroop
    Meurens Luikse siroop
    450 gr
    2
    65
    Mini-rostis | Diepvries
    Delhaize Mini-rostis | Diepvries
    450 gr
    • frozen.external.af58c8a6.svg
    2
    69
    Kruiden | Tijm
    Santa Maria Kruiden | Tijm
    15 gr
    -10% voor 3
    2
    75
    Veenbessen | Naturel | Bokaal
    Taste of Inspirations Veenbessen | Naturel | Bokaal
    25 cl
    2
    49

    Reeds in je keuken

    Melkerijboter
    Delhaize Melkerijboter
    250 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    25
    Mosterd | Originale
    Maille Mosterd | Originale
    360 gr
    3
    99
    Totaal:
    +/-€63,28