1
Kruid het vlees en bak het krokant in hete boter.
2
Haal het uit de pan en doe in diezelfde pan/ketel de gehakte ui. Stoof de ui glazig en voeg dan het vlees er terug aan toe samen met alle andere ingrediënten (de Guinness, de siroop, het kruidentuiltje, de bruinefondpasta, de mosterd en de tijm. Voeg er ook het sneetje peperkoek aan toe en het water. Laat dit nu gedurende 50 min. garen op een zacht vuur.
3
Laat nadien de stoverij nog 20 min. rusten.
4
Snijd het hoedje van de appel en lepel er de confituur op. Laat 25 min. garen in de oven op 170 graden.
5
Bak de röstis krokant in een pan en serveer met de stoverij en de warme appel.
1
Kruid het vlees en bak het krokant in hete boter.
2
Haal het uit de pan en doe in diezelfde pan/ketel de gehakte ui. Stoof de ui glazig en voeg dan het vlees er terug aan toe samen met alle andere ingrediënten (de Guinness, de siroop, het kruidentuiltje, de bruinefondpasta, de mosterd en de tijm. Voeg er ook het sneetje peperkoek aan toe en het water. Laat dit nu gedurende 50 min. garen op een zacht vuur.
3
Laat nadien de stoverij nog 20 min. rusten.
4
Snijd het hoedje van de appel en lepel er de confituur op. Laat 25 min. garen in de oven op 170 graden.
5
Bak de röstis krokant in een pan en serveer met de stoverij en de warme appel.