1
Meng in een rechthoekige schotel de Hoi Sin-saus met de sherry, het bier, de sojasaus en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
2
Voeg de gesnipperde lente uitjes, de geperste lookteentjes en de gember toe. Laat de sneden lamsvlees gedurende 30 min. marineren.
3
Dep het vlees droog en strijk het in met olijfolie. Laat het 2 min. aan elke kant roosteren op een heel warm grilltoestel of de barbecue. Kruid met peper en zout.
4
Snij het vlees in fi jne plakken. Verdeel over de borden. Bestrooi met koriander.
1
Meng in een rechthoekige schotel de Hoi Sin-saus met de sherry, het bier, de sojasaus en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
2
Voeg de gesnipperde lente uitjes, de geperste lookteentjes en de gember toe. Laat de sneden lamsvlees gedurende 30 min. marineren.
3
Dep het vlees droog en strijk het in met olijfolie. Laat het 2 min. aan elke kant roosteren op een heel warm grilltoestel of de barbecue. Kruid met peper en zout.
4
Snij het vlees in fi jne plakken. Verdeel over de borden. Bestrooi met koriander.