Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze
Delhaize logo
  • Sneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze

Sneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze

Sneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 dl bruin Florival bier
  • 3 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el fijngehakte verse koriander
  • 1 kl geraspte gember
  • 650 g Ierse lamsbout, in sneden
  • 2 el Hoi Sin-saus
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el sesamolie
  • 2 el sojasaus
  • 3 el zachte sherry
  • 1 dl bruin Florival bier
  • 3 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el fijngehakte verse koriander
  • 1 kl geraspte gember
  • 650 g Ierse lamsbout, in sneden
  • 2 el Hoi Sin-saus
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el sesamolie
  • 2 el sojasaus
  • 3 el zachte sherry

Begin met koken

: 20 min. + 30 min. marineren
1
Meng in een rechthoekige schotel de Hoi Sin-saus met de sherry, het bier, de sojasaus en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
2
Voeg de gesnipperde lente uitjes, de geperste lookteentjes en de gember toe. Laat de sneden lamsvlees gedurende 30 min. marineren.
3
Dep het vlees droog en strijk het in met olijfolie. Laat het 2 min. aan elke kant roosteren op een heel warm grilltoestel of de barbecue. Kruid met peper en zout.
4
Snij het vlees in fi jne plakken. Verdeel over de borden. Bestrooi met koriander.
1
Meng in een rechthoekige schotel de Hoi Sin-saus met de sherry, het bier, de sojasaus en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
2
Voeg de gesnipperde lente uitjes, de geperste lookteentjes en de gember toe. Laat de sneden lamsvlees gedurende 30 min. marineren.
3
Dep het vlees droog en strijk het in met olijfolie. Laat het 2 min. aan elke kant roosteren op een heel warm grilltoestel of de barbecue. Kruid met peper en zout.
4
Snij het vlees in fi jne plakken. Verdeel over de borden. Bestrooi met koriander.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Hoisin saus
2 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Abdijbier | Bruin | 6,5% | Fles
Tongerlo Abdijbier | Bruin | 6,5% | Fles
4 x 33 cl
2 voor €11
  • recycle.external.f9bb4cad.svg
6
20
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
-10% voor 3
3
35
Sesamolie | Zuiver | Bio
Delhaize Sesamolie | Zuiver | Bio
50 cl
Bio
    12
    19
    Saus | Soja
    Suzi Wan Saus | Soja
    14,3 cl
    4
    15
    Fino | Sherry | 15% vol.alc.
    Delhaize Fino | Sherry | 15% vol.alc.
    75 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    09

    Reeds in je keuken

    Look | Netje | Bio
    Delhaize Look | Netje | Bio
    100 gr
    Bio
      1
      29
      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      25
      Totaal:
      €32,93