1
Schraap een deel van de korst van de camembert en snijd de kaas in 2 punten per portie. Wentel ze in het losgeklopte ei en vervolgens in het paneermeel.
2
Haal ze opnieuw door het ei en het paneermeel, zodat je een dikke paneerlaag bekomt. Leg ze op een bord, dek af en zet minstens 1 u in de koelkast.
3
Laat de frituurpan opwarmen (180°C).
4
Bereid ondertussen de vinaigrette: meng in een bokaal de honing en de azijn, voeg dan het zout toe, de peper, de mosterd en de olie. Sluit de bokaal en schud goed.
5
Verdeel de sla over de borden, evenals de niet geschilde en in kleine stukjes gesneden appel, de grofgehakte noten en de rozijnen. Bedruip met wat vinaigrette.
6
Bak de gepaneerde kaaspunten snel bruin in de hete frituurolie. Laat even uitdruipen op keukenpapier en verdeel over de borden.
7
Serveer meteen als voor- of hoofdgerecht en dien de resterende vinaigrette apart op.
1
Schraap een deel van de korst van de camembert en snijd de kaas in 2 punten per portie. Wentel ze in het losgeklopte ei en vervolgens in het paneermeel.
2
Haal ze opnieuw door het ei en het paneermeel, zodat je een dikke paneerlaag bekomt. Leg ze op een bord, dek af en zet minstens 1 u in de koelkast.
3
Laat de frituurpan opwarmen (180°C).
4
Bereid ondertussen de vinaigrette: meng in een bokaal de honing en de azijn, voeg dan het zout toe, de peper, de mosterd en de olie. Sluit de bokaal en schud goed.
5
Verdeel de sla over de borden, evenals de niet geschilde en in kleine stukjes gesneden appel, de grofgehakte noten en de rozijnen. Bedruip met wat vinaigrette.
6
Bak de gepaneerde kaaspunten snel bruin in de hete frituurolie. Laat even uitdruipen op keukenpapier en verdeel over de borden.
7
Serveer meteen als voor- of hoofdgerecht en dien de resterende vinaigrette apart op.