1
Verwijder het vet van de lendebiefstukken en hak ze fijn met een mes.
2
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een pan zonder vetstof. Snijd de parmigiano in grote schilfers en hak ze. Verwijder de stengels van de venkel (maar houd een beetje loof apart voor de versiering) en snijd de bol in kleine blokjes. Hak de ui heel fijn. Snijd de appel in kleine blokjes.
3
Meng het geheel en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout.
4
Dresseer op de borden (in de vorm van een cirkel, dat is mooier) en versier met parmigiano en een beetje loof van de venkel. Dien op met geroosterd brood en enkele extra’s, naar smaak.
1
Verwijder het vet van de lendebiefstukken en hak ze fijn met een mes.
2
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een pan zonder vetstof. Snijd de parmigiano in grote schilfers en hak ze. Verwijder de stengels van de venkel (maar houd een beetje loof apart voor de versiering) en snijd de bol in kleine blokjes. Hak de ui heel fijn. Snijd de appel in kleine blokjes.
3
Meng het geheel en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout.
4
Dresseer op de borden (in de vorm van een cirkel, dat is mooier) en versier met parmigiano en een beetje loof van de venkel. Dien op met geroosterd brood en enkele extra’s, naar smaak.