1
Klop de eieren los, kruid met peper en zout.
2
Roer er de room doorheen.
3
Smelt de boter en voeg de eieren toe als de boter begint te schuimen.
4
Draai het vuur laag en roer tot de eieren smeuïg zijn.
5
Vul de aperitiefglaasjes (of kies voor de bewaarde en gespoelde eierschalen) met het roerei.
6
Werk de borden af met de stukjes gerookte vis, de viseitjes en de kruiden.
1
Klop de eieren los, kruid met peper en zout.
2
Roer er de room doorheen.
3
Smelt de boter en voeg de eieren toe als de boter begint te schuimen.
4
Draai het vuur laag en roer tot de eieren smeuïg zijn.
5
Vul de aperitiefglaasjes (of kies voor de bewaarde en gespoelde eierschalen) met het roerei.
6
Werk de borden af met de stukjes gerookte vis, de viseitjes en de kruiden.