Recept zoekresultatenGebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
Recept zoekresultatenGebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
Delhaize logo
  • Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
    A

Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus

Gebakken kalfslapje met asperges en roomsausA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 15 g boter
  • 3 dl kippenbouillon
  • 600 g kalfslapjes
  • 1 feuille laurier
  • 1 bosje lente-uitjes, fijngesneden
  • 5 cl Noilly Prat
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
  • peper
  • 800 g Ratte aardappelen, in de schil
  • 2 dl room
  • 1 takje tijm
  • 50 g sjalot, gesnipperd
  • 50 g ui, gesnipperd
  • 8 witte asperges, geschild
  • 1 dl witte wijn
  • 15 g boter
  • 3 dl kippenbouillon
  • 600 g kalfslapjes
  • 1 feuille laurier
  • 1 bosje lente-uitjes, fijngesneden
  • 5 cl Noilly Prat
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
  • peper
  • 800 g Ratte aardappelen, in de schil
  • 2 dl room
  • 1 takje tijm
  • 50 g sjalot, gesnipperd
  • 50 g ui, gesnipperd
  • 8 witte asperges, geschild