1
Doe de ricotta bij de bloem en prak met een vork. Voeg de eieren toe, de fijngehakte kruiden, peper en zout: meng goed. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
2
Verwarm de olie in de friteuse tot 180°C. Neem telkens één koffielepel deeg en laat het deeg met behulp van een tweede lepeltje in de warme olie glijden. Laat 6 of 7 beignets tegelijk bakken gedurende ongeveer 3 min. Keer ze tijdens het bakken om zodat ze rondom goudbruin gebakken zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bak ondertussen de andere.
3
Serveer warm bij het aperitief.
1
Doe de ricotta bij de bloem en prak met een vork. Voeg de eieren toe, de fijngehakte kruiden, peper en zout: meng goed. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
2
Verwarm de olie in de friteuse tot 180°C. Neem telkens één koffielepel deeg en laat het deeg met behulp van een tweede lepeltje in de warme olie glijden. Laat 6 of 7 beignets tegelijk bakken gedurende ongeveer 3 min. Keer ze tijdens het bakken om zodat ze rondom goudbruin gebakken zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bak ondertussen de andere.
3
Serveer warm bij het aperitief.