⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenPollo con salsa pico de gallo
Delhaize logo
  • Pollo con salsa pico de gallo

Pollo con salsa pico de gallo

Pollo con salsa pico de gallo
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 filets kippenborstfilets
  • 800 g tomaten
  • 1 kl ‘Hot Pepper Sauce’ Santa Maria
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 takjes tijm
  • 2 limoenen
  • 1/2 ui
  • 1 rode peper
  • 1/2 bussel koriander
  • peper
  • 4 filets kippenborstfilets
  • 800 g tomaten
  • 1 kl ‘Hot Pepper Sauce’ Santa Maria
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 takjes tijm
  • 2 limoenen
  • 1/2 ui
  • 1 rode peper
  • 1/2 bussel koriander
  • peper

Begin met koken

: 10 min. + 20 min. kooktijd
1
Plet de kipfilets lichtjes met een groot mes. Besprenkel ze met het sap van ½ limoen en de olijfolie. Bestrooi ze vervolgens met 1 geperst teentje knoflook, ½ gehakt pepertje en de geriste tijm. Laat 15 min. marineren.
2
Ontpit intussen de tomaten en snijd ze in heel kleine blokjes. Voeg 1 geperst teentje knoflook toe, samen met ½ fijngehakte ui, de fijngehakte takjes koriander, het sap van ½ limoen, de ‘Hot Pepper Sauce’ en zout. Mix kort om de salsa wat vloeibaarder te maken.
3
Gril de kipfilets, samen met 1 limoen in dikke schijfjes gesneden gedurende 10 min. op een matig vuurtje in een pan. De kipfilets moeten tot in de kern gebakken zijn. Kruid met zout en peper.
4
Serveer met de salsa en werk af met de rest van de koriander en het pepertje.
1
Plet de kipfilets lichtjes met een groot mes. Besprenkel ze met het sap van ½ limoen en de olijfolie. Bestrooi ze vervolgens met 1 geperst teentje knoflook, ½ gehakt pepertje en de geriste tijm. Laat 15 min. marineren.
2
Ontpit intussen de tomaten en snijd ze in heel kleine blokjes. Voeg 1 geperst teentje knoflook toe, samen met ½ fijngehakte ui, de fijngehakte takjes koriander, het sap van ½ limoen, de ‘Hot Pepper Sauce’ en zout. Mix kort om de salsa wat vloeibaarder te maken.
3
Gril de kipfilets, samen met 1 limoen in dikke schijfjes gesneden gedurende 10 min. op een matig vuurtje in een pan. De kipfilets moeten tot in de kern gebakken zijn. Kruid met zout en peper.
4
Serveer met de salsa en werk af met de rest van de koriander en het pepertje.
Nutritionele informatie
Energie: 232 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Amerikaans
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Filet | Kip
Delhaize Filet | Kip
600 gr
7
80
Tomaten | San Marzano
Delhaize Tomaten | San Marzano
2 × 500 gr
2
79
Peper | Saus
Delhaize Peper | Saus
125 gr
1
35
Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    29
    Tijm | Verpakt
    Delhaize Tijm | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Limoen | 1 st
    Delhaize Limoen | 1 st
    1 st
    0
    59
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35
    Koriander | Verpakt
    Delhaize Koriander | Verpakt
    20 gr
    1
    55

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    €21,00