⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenPladijsrolletjes met Ardense ham en pistachenotenpesto
Delhaize logo
B

Pladijsrolletjes met Ardense ham en pistachenotenpesto

Pladijsrolletjes met Ardense ham en pistachenotenpestoB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 700 g pladijsfilets
  • 8 sneetjes Ardeense ham
  • 250 g kerstomaten
  • 125 g gedopte pistachenoten
  • 800 g puree met olijfolie
  • 100 g Parmigiano
  • 2 el olijfolie
  • 2 dl olijfolie
  • 2 bussels basilicum
  • peper en zout
  • 700 g pladijsfilets
  • 8 sneetjes Ardeense ham
  • 250 g kerstomaten
  • 125 g gedopte pistachenoten
  • 800 g puree met olijfolie
  • 100 g Parmigiano
  • 2 el olijfolie
  • 2 dl olijfolie
  • 2 bussels basilicum
  • peper en zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Hak de pistachenoten fijn in de hakmolen maar laat 1/5 over voor later. Voeg de plukjes basilicum en olijfolie toe en mix opnieuw. Giet het mengsel in een kom, voeg de parmigiano toe en meng met een spatel.
3
Verdeel de gehalveerde kerstomaten over een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie, voeg de rest van de hele pistachenoten toe en breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de pladijsfilets in 2. Leg de visfilet op een helft van een sneetje ham en vouw de andere kant van het sneetje ham over de vis dicht. Voeg 1 grote lepel pesto toe en rol op. Maak zo rolletjes en schik ze rechtop in de schaal met de tomaten. Schuif ze 8 min. in de oven.
5
Warm de puree op volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de pladijsrolletjes, de tomaten en de rest van de pesto. Geef er ook een slaatje bij.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Hak de pistachenoten fijn in de hakmolen maar laat 1/5 over voor later. Voeg de plukjes basilicum en olijfolie toe en mix opnieuw. Giet het mengsel in een kom, voeg de parmigiano toe en meng met een spatel.
3
Verdeel de gehalveerde kerstomaten over een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie, voeg de rest van de hele pistachenoten toe en breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de pladijsfilets in 2. Leg de visfilet op een helft van een sneetje ham en vouw de andere kant van het sneetje ham over de vis dicht. Voeg 1 grote lepel pesto toe en rol op. Maak zo rolletjes en schik ze rechtop in de schaal met de tomaten. Schuif ze 8 min. in de oven.
5
Warm de puree op volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de pladijsrolletjes, de tomaten en de rest van de pesto. Geef er ook een slaatje bij.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 860; energie (kCal): 207; vetten (g): 15,7; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 10,4; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 1293,75
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 860; energie (kCal): 207; vetten (g): 15,7; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 10,4; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 1293,75
Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht