⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenFusillone met spinazie
Delhaize logo
  • Fusillone met spinazie
    B

Fusillone met spinazie

Fusillone met spinazieB
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 900 g spinazie
  • 1 ui
  • 500 g fusillone
  • 400 g cottage cheese
  • 100 g Parmigiano
  • 4 dl water
  • 2 schaaltjes « Formaggio tapenade » (2 x 125 g)
  • 1 groentebouillonblokje
  • 50 g boter
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 900 g spinazie
  • 1 ui
  • 500 g fusillone
  • 400 g cottage cheese
  • 100 g Parmigiano
  • 4 dl water
  • 2 schaaltjes « Formaggio tapenade » (2 x 125 g)
  • 1 groentebouillonblokje
  • 50 g boter
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2
Breng het water aan de kook met het verkruimelde bouillonblokje. Voeg beetje bij beetje de helft van de spinazie toe, laat ze smelten en haal dan meteen de pan van het vuur. Mix de spinazie fijn met de cottage cheese en breng verder op smaak.
3
Fruit de gehakte ui met de boter, de olijfolie en het geperste teentje knoflook gedurende 5 min op een zacht vuurtje in een grote sauteerpan of een wok. Voeg beetje bij beetje en al roerend de rest van de spinazie toe. Laat ze slinken en breng verder op smaak.
4
Giet de gekookte pasta af en fruit ze 2 min. in de sauteerpan met de gebakken spinazie. Roer er de saus onder en serveer met de ‘Formaggio tapenade’ en de geraspte parmigiano.
1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2
Breng het water aan de kook met het verkruimelde bouillonblokje. Voeg beetje bij beetje de helft van de spinazie toe, laat ze smelten en haal dan meteen de pan van het vuur. Mix de spinazie fijn met de cottage cheese en breng verder op smaak.
3
Fruit de gehakte ui met de boter, de olijfolie en het geperste teentje knoflook gedurende 5 min op een zacht vuurtje in een grote sauteerpan of een wok. Voeg beetje bij beetje en al roerend de rest van de spinazie toe. Laat ze slinken en breng verder op smaak.
4
Giet de gekookte pasta af en fruit ze 2 min. in de sauteerpan met de gebakken spinazie. Roer er de saus onder en serveer met de ‘Formaggio tapenade’ en de geraspte parmigiano.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 529; energie (kCal): 127; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 5,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1081,53
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 529; energie (kCal): 127; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 5,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1081,53
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht